Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 29, 2010

Luievark woog op het moment van schrijven 120.00 kg (bmi: 30.61).

Weer wat kwijt

Woensdag even bij de tandarts geweest, voorbereidend werk voor een kroon. Omdat er behoorlijk wat amalgaan in de kies zat waren tandarts en assistente het er samen over eens dat ik lichter de praktijk zou verlaten. Zij dachten aan die kies, ik aan mijn portemonnee.

Gisteren de conditietest gedaan in de kleine sportschool en afspraken gemaakt. Luievark gaat de komende weken op vrijdag een programmaatje afwerken. Beetje afvallen en veel conditie opbouwen voor de winter (schaatsen). Onderdeel van die test was dus ook lengte en gewicht en daar wist ik al dat ik weer wat was afgevallen. Maar vandaag op de weegschaal gestaan van de diëtiste en die waarde houd ik al "ijker" aan voor de weegschaal thuis. Ook op die weegschaal was ik afgevallen maar een kilootje minder als op de weegschaal van de sportschool. (kleding)

9 kilo totaal kwijt (en ik gaat ze niet zoeken!!)

Afvallen en aankomen geeft een dubbele garderobe. Je kan er op een gegeven moment niet meer in en toch besluit je het te bewaren. Zo ook Luievark, de stap van maatje 38 naar hoger werd héél lang uitgesteld. De stap van 42 naar 38 duurde daardoor ook vrij lang. Maar vandaag was het dan zover, van spijkerbroekmaatje 42 (die zakte gewoon van m'n kont) in een oude spijkerbroek 38-er gestapt. Helaas kan dat nog niet met de mooie oude blouses die Luievark heeft bewaard (nog een beetje te strak bij het buikje). Gewoon volhouden, over een paar weken zal ook dat punt bereikt zijn.

Op de terugweg van de diëtiste even langs de tuinder gereden met z'n heerlijke aardbeien, want die zijn zo lekker in de kwark en laag aan calorieën.

Het wegen van alles wat ik eet is nu zo'n drie weken aan de kant geschoven en gaat me aardig af.

Of dat zo blijft en of ik met mijn BMI in het oranje komt te staan, (eerste doel van mijn afvallen, het 118 kilo punt en er voorbij!!) weet ik over 6 weken, dan heb ik weer een afspraak bij de diëtiste.

Of er in die tussentijd nog wat gebeurt wat de moeite waard is laat ik weer weten in mijn dagboekje.

Andere lezers ook weer succes met afvallen!!

zie je het buikje verdwijnen bij Luievark !!!!!!!
:luievark:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan