Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 29, 2010

Annebeth1986 woog op het moment van schrijven 55.80 kg (bmi: 20.75).

Heej allemaal, ik ben vandaag goed bezig al zeg ik het zelf :D Ik wilde voor de lunch eerst een noodlezakje nemen (wisten jullie trouwens dat dat echt iets van 450 kcal zijn?) maar toen ben ik toch gegaan voor de groene smoothie :D Die heb ik al een tijd niet gehad en het bevalt goed :)

Vanavond lekker zumba!

Overigens blijf ik nog steeds hangen in gewicht, maar krijg ik uit m'n omgeving wel opmerkingen dat ik ben afgevallen, terwijl dat dus niet zo is. Ik denk dat ik dan maar weer eens m'n meetlint er bij ga pakken binnenkort ;)

Hoe gaat het bij jullie?
Greetz
Annebeth

October 29, 2010 om 07:48
Dat meetlint lijkt me een goed plan :) ik ben veel te laat gaan realiseren dat meten ook goed is, dus heb ik het maar niet meer gedaan omdat ik toch niks zag.....

als andere mensen het zien zal het wel zo zijn ;)
ik hoor het van niemand meer... en ik ben bijna 15 kilo afgevallen...

nou ja :) succes meis
October 30, 2010, gewijzigd door Xanga op October 30, 2010 om 17:40
Hey,

Ja noodles.. ik dacht ook eerst dat die wel ok waren tot ik de kcal ervan ook zag :handenoverelkaar: en het is niet voor te zeggen dat je er dan echt een vol gevoel van krijgt.. Wel het zou kunnen dat je wel afgevallen bent. Spierweefsel is namelijk zwaarder dan vetweefsel dus als je vetweefsel ruilt voor spierweefsel zie je er slanker uit maar de weegschaal zal geen verschil aangeven :) Das opzich ook wel goed voor de looks ;)
Zag dat je me had toegevoegt als buddy heb dat bij deze ook gedaan :D

:veelsucces:

Groetjes Vlaming
October 31, 2010 om 04:42
:goedemorgen2:

Dat fijn dat mensen het zien dat je bezig bent met afvallen. Je gaat strakker in je velltje zitten heerlijk toch. Dat is ook afvallen. Afvallen is niet perse de weegschaal. Ben benieuw hoeveel cm je kwyt bent.\
Opmeten goed idee als je sagg bent haha word je daarna gelijk weer vrolijk als je ziet hoeveel cm je kwijt bent. Fijne zondag x
November 1, 2010 om 11:03
Hey,

Wel gisteren viel wel goed mee had wel gehoopt dat er wat meer in de sfeer van halloween gewerkt zou zijn zoals versiering enzo maar dat was niet het geval :nietok: twas gewoon naar de zaal gaan en 3 filmen bekijken met telkens 10 min pauze tussen de 3 filmen door geen animatie dat opzich vond ik wel jammer. Was ook de enige die een beetje gekleed was op de sfeer ook dat sloeg tegen. Maar de filmen waren best ok dus al bij al viel het wel mee. Nee tgaat niet goed om wat er vandaag allemaal is gebeurt. Vanmorgen stond ik op met een sorryliedje van mijn vriend (5 min lang sorry ligge zeggen zonder stoppen) nadat ik een paar berichtjes had gelezen uit zijn gsm. Vroeg ik hem direct wat hij mispeutert had en na 5 min lang phsycotalk uiteinelijk er toch maar uit gekregen wist hij me te vertellen dat hij gevoelens heeft voor iemand anders :snik: Kheb gewoon niks meer gezegt tegen hem en hij is dan vertrokken paar keer naar mij gebeld maar had geen behoefte om met hem te praten iets later had ik een voicemailbericht van een vriend van hem om te zeggen dat hij op staande voet werd ontslagen op zijn werk en aangezien zijn baas ook nog is zijn baas is van zijn appartement is hij ook nog is op straat gegooid en aangezien zijn adres hier nog staat komt hij hier dus weer wonen :pruil: Zit me echt allemaal niet mee op deze momenten heb ik zin om te zeggen ik trek me er niets meer van aan en prop me gewoon vol met chocolade en snoep maar kan me gelukkig wel nog een klein beetje bedwingen ondanks de tegenslag :( Hij zit nu op café zichzelf te bezatten strax komt hij terug naar hier :(

Hopelijk gaat het bij jou beter

Groetjes Vlaming
November 1, 2010 om 14:17
Hey,

Nee hij kan niet bij zijn ouders teecht die hebben hem verteld dat hij daar niet meer welkom is. Heb hem zeer duidelijk gemaakt dat zijn woonst hier tijdelijk is en hij direct achter nieuw werk kan zoeken en een onderdak.

Hopelijk is het allemaal snel over.En gelukkig kan ik mijn drang naar :ilovechocolate: goed bijhouden.. Het eten gaat gelukkig wel volgens plan (Om het positief te bekijken :) )

Groetjes Vlaming
:stepawaychocolate:
Onbekend
November 1, 2010 om 19:28
Hoi Annebeth,

Nou ik vond deze foto's vandaag op mijn oude laptop. Ik had inderdaad streefgewicht 50 kilo, maar nu schrik ik wel een beetje van die foto's! Vandaar dat ik mijn streefgewicht ga aanpassen. maar een terechte opmerking van je! Geeft helemaal niks hoor :)

bedankt voor je reactie. Doet me al heel veel dat er op deze site toch mensen zijn die meeleven. Een planning maken is inderdaad een goed idee!! Denk dat ik daar maar meteen mee ga beginnen!

Groetjes Simone
:hugsforyou:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan