Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 29, 2010

Rosake woog op het moment van schrijven 52.50 kg (bmi: 22.14).

eindelijk heb ik even tijd om wat neer te schrijven, ik heb het deze week zo vreselijk druk gehad , veel gaan werken, gaan :crosstrainer::gewichten: en dan gisteren naar het kerkhof het graf van mijn man gaan kuizen en op gezet , ik neem altijd van die zijde bloemen die blijven enkele maanden mooi. Vandaag heb ik alles :stofzuigen::poetsen::dweil:en morgen nog wat:strijken2:en :boodschappen: doen . Mijn familie is naar centerpark in Nederland zo een 10 km. van de Efteling tot maandagvoormiddag en dan gaan ze de Efteling bezoeken als het weer het toelaat. Dus ben ik dit weekeinde alleen want ik moet sitten. Maar morgenavond ga ik eens uit eten en met vrienden, nu moet ik er van profiteren nu ik de kinderen niet bij mij heb op een zaterdag. Verder :lievbuddys: heb ik deze week WEER VEEL :ilovechocolate: gegeten het snoep:eetbuiduivel: was er weer , dus morgenvroeg op de:emielopdeweegschaal: maar ik denk dat mijn gewicht ongeveer het zelfde zal zijn want dat voel ik aan mijn kleding. Ik hoor veel dames klagen over hun eetgedrag , hier in de fitness ook , en allemaal hebben ze een :chocolade:verslaving, zijn dat onze hormonen??????? Want de mannen die hoor ik nooit klagen :bigsmile:.:lievbuddys: :doei:.......................................................
:update: zaterdag: 100gr.:pijlup:ik ben dik tevreden , mijn gewicht blijft stabiel , dus geen reden om klagen. :lievbuddys:een prettig en een .

October 30, 2010 om 09:32
:hallo3: Rosina,

Wat zal jij het stil vinden dit weekend geen:tienerjongen: en :babyfles01:.Helemaal de tijd voor jezelf.Wens je veel plezier vanavond met:salsadansen:.

Fijn weekend :bighug::matasch:
October 30, 2010 om 14:17
hai,

Goed hoor dat je gewicht stabiel blijft,
terwijl je lekker chocola hebt gesnoept.
Geloof inderdaad dat er veel meer vrouwen
dan mannen een chocolade-verslaving hebben.

En mooi, zijden bloemen op het graf.
Lief van je.

Succes met alles en
prettige zondag.
Onbekend
October 31, 2010 om 10:23
Hoi Rosina,

En.. het je nog een leuke avond gehad gisteren? Het zal verder wel stil zijn alhoewel ik zie dat je toch nog gezelschap hebt van de viervoeters.
Verder blijf je goed op gewicht ondanks dat dat chocoladeduiveltje af en toe roet in het eten gooit ;) Maar je kunt het hebben hoor.

Fijne dag nog.
:groetjes:
October 31, 2010 om 15:50


mn kids hebben veel snoep opgehaald hahahah was leuk om het mee te maken,was de 1stw x dat ik mee ging met ze.volgende jaar weer!!!
October 31, 2010 om 17:31
Hey Rosi,

Klinkt als een rustig weekend als die kids zo weg zijn, maar ja misschien ook wel eens fijn?
Heb je voor de rest wel een goed weekend gehad?

:mumble:
November 1, 2010 om 14:06


ja dankzij jou!is het me gelukt,anders was ik er nooit achter gekomen hoor.dus vele dank,het maakt het even wat leuker vind je niet.
zitten leuke en mooie plaatjes bij.
Onbekend
November 1, 2010 om 15:54
:thanks:
Ik neem tegenwoordig al wat extra brood mee naar mijn werk en na het sporten eet ik ook altijd wat. Nu was het dan een lekker stuk speculaas (oeps...) maar meestal zijn dat wat crackers of fruit. Nee... ik hoef niet meer af te vallen ik moet zeker niet dunner worden en weet dat ik met sporten ook wat meer moet eten. Als wij gaan wandelen dan nemen we ook altijd extra broodjes en fruit mee. Een auto rijdt tenslotte ook niet zonder benzine ;).

Voor straks:slaaplekker:
November 2, 2010 om 06:16
Tja, ze zeggen dat je snel oud wordt.
Ik heb er nog geen ervaring mee ;)
Wel dat de tijd ongelofelijk snel gaat.
Hoe is de start van de week geweest?

:mumble:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan