Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, November 14, 2010

Marjo22 woog op het moment van schrijven 77.00 kg (bmi: 28.98).

hey allemaal,

tijdje niet meer geschreven. Heb het ook best druk en als ik dan toch achter de computer zit doe ik andere dingen als hier zijn. Wel lees ik nog alle dagboekjes, daar maak ik dan wel tijd voor maar zelf schrijven zit er gewoon even niet in.

Het gaat hier redelijk. Al zo'n 4 weken blijft de weegschaal hangen op 78 en ik heb gewoon de discipline niet om er mee door te gaan. Het boek is trouwens wel een aanrader (heb het uit) maar de opdrachten die er bij horen doe ik op het moment niet.

Ik heb een paar weken geleden van mijn werkbegeleidster te horen gekregen dat als ik zo door ga me niveau 4 diploma niet ga halen. Ik ben een prima begeleider (niveau 3) maar ze denkt dat niveau 4 er niet in zit, de vaardigheden heb ik wel maar de kwaliteiten nog niet..ze vraagt zich ook af of het wel in mijn persoonlijkheid zit. *auw! dat kwam me rauw op me dak vallen. Maar dezelfde avond, nadat ik het er met Marieke over gehad had was is er van overtuigd dat ik het wel kan en dat zal ik ze laten zien ook. Al mijn energie gaat dus op dit moment naar de voorbereiding op het huwelijk en het afstuderen..

Een wijs persoon zei laatst tegen mij: 'je doet eigenlijk 3 dinge tegelijk die allemaal je aandacht apart nodig hebbe trouwen.. afvallen en studie no human can juggle like that:S' en ik begin nou in te zien dat ze daar misschien wel gelijk in heeft.

Ik zorg er wel voor dat ik niet al teveel 'slechte dingen' in me mond stop dus vandaar waarschijnlijk dat ik op de 78 blijf. Hoe dan ook, ik blijf hier komen en de dagboekjes lezen/reageren en als ik alles wat meer op de rit heb ga ik hier ook meer schrijven :) Succes allemaal!

groetjes
Marjolein

Onbekend
November 22, 2010 om 05:02
Hoi!

Af en toe heb je een wijs persoon nodig die je even een spiegel voorhoudt he? Dan kan je het weer allemaal beter relativeren (vind ik zelf dan..).

Bij mij gaat het momenteel ook niet zo heel goed, de combinatie van grote drukte op het werk en dingen buitenshuis ernaast maakt dat ik niet altijd de verstandigste keuzes maak. Achja... ik doe een beetje net als jij, zolang het er in ieder geval maar niet aan komt en verder niet te veel slechte dingen naar binnen proppen. In rustiger tijden gaan we dan wel weer strenger aan de bak :pijldown: :).

Één ding tegelijk, doe je mee? :D

Groetjes,
Marina
Onbekend
November 29, 2010 om 10:40
Hoiii,

Supergoed die hometrainer! :) En elke dag een minuutje meer is ook fijn. Toen ik nog thuis woonde heb ik ook een hele tijd elke dag mijn favoriete serie gekeken terwijl ik fietste, dat ging best wel goed! Al zeggen ze dat je je volledige aandacht bij het sporten moet houden, maar oke...als je het wel volhoud door een date met de tv is dat beter dan niet, lijkt me. ;) haha.

Met mijn 1 ding tegelijk gaat het ook best goed, focus op de energie gaat goed (het afvallen IETS minder, maar ook dat komt wel goed als de energie goed gaat). Succes maar weer en je bent goed bezig hoor!

ps. Wanneer ga je trouwen?
Onbekend
December 7, 2010 om 09:14
hee meis

waar zit je toch?

liefs
:noortje7:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan