Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, November 14, 2010

Eresse woog op het moment van schrijven 64.80 kg (bmi: 25.63).

Weer opnieuw begonnen, nadat ik van 2,5 maand Afrika 6,5 kilo was aangekomen.. (Ik was afgevallen tot 60,5 en kwam terug ben 67 kilo) Dus, nogal gefrustreerd dat ik wéér opnieuw kon begonnen (en daar op je eten lette lukt niet als je niks zelf mag koken en alles met room & vet gemaakt wordt..) Dus nouja.. terug in Nederland en weer aan de bak! Ik ben inmiddels (vandaag gewogen) 64,8 kilo, dus het begint er al vanaf te gaan, gelukkig! Maar ik wil nog steeds mijn doel bereiken met de 58 kilo, en wanneer ik dat heb behaald bekijken hoeveel ik er verder nog vanaf zou willen hebben! Misschien ga ik tot 55 of 50, volgens mijn bmi zou ik tot 45 mogen gaan, maar dat vind ik echt weinig.. Maar het is sowieso al een lange weg, die paar kilo's op zichzelf al, dus we'll see! :-) Ik ga in ieder geval mijn plan aanpassen, want daar klopt nu niks meer van! :-)

November 14, 2010 om 07:23
dag nieuwe buddie :)

wat een mooie fotos zeg :)

Ik moet mijn fotos ook eens updaten :)
heb er een hoop met kostuums :)

xxxxx
November 14, 2010 om 11:18
Wat leuk dat je naat Afrika geweest bent! Waar presies? Ik ben heel de maand juli op stage geweest in Tanzania =)

X
November 14, 2010 om 13:10
@NeoAJ: Wat voor kostuums? Ook Tribal bellydance? Dat zou wel heel toevallig zijn haha! :-)

@Floen: Ik ben in de Eastern Cape van Zuid Afrika geweest :-) Heb daar een module gevolgd, wildlife management. Over conservation, geology, survival, echt vanalles! En allemaal gespecificeerd op het gebied waar wij zaten, echt superleuk! Wat voor stage heb jij gedaan in Tanzania?
November 14, 2010 om 13:42
He monique!

Ik zag jou er ineens tussenstaan! Ergens dacht ik dat we al buddies waren maar je stond niet in mn lijst, dus even (opnieuw?) toegevoegd!

Hoe is het met je??
November 15, 2010 om 04:38
Hey Jorina! Ja ik dacht ook dat we buddies waren! Maar toch niet, weird! :-S Ja bij mij gaat alles goed! Vet leuke modules op school, heel interessant! Dus ben ik erg gemotiveerd voor! Verder ben ik al bezig met het kijken naar een master, want ik heb nog 2 jaar stufi over en master is 2 jaar, dus misschien dat ik dat er nog achteraan ga doen! :-) Heb in ieder geval hele interessante gevonden! Anyway, het gaat goed! :-) Hoe is het met jou? Ik zag van de week die nieuwe foto's en vind ze echt heel erg mooi! Je ziet er echt goed uit en dat witte haar, staat echt perfecto! ^^ Xx Mo
November 15, 2010 om 04:39
Aankomen in Afrika, dat klinkt zo vreemd! Maar als ik jouw verhaal lees, dan snap ik het wel! Succes!

x

Stephanie
November 15, 2010 om 05:00
Hihi ja, is ook vreemd! Maar wij woonde voor 9 weken in een lodge, waar elke dag gekookt werd. Vaak gaven ze 3 x per dag vlees (en voor mij vervangers) en alles was vet, pasta met slagroomachtige saus, echt vre-se-lijk. Na de 3de week ook steeds minder en minder gaan eten en alsnog zoveel aangekomen. Zelfs gaan hardlopen daar! Maar mocht niet baten :-P Iedereen van de groep was veel aangekomen, dus gelukkig lag het niet aan mij hihi!
November 15, 2010 om 05:19
Ooh wat erg zeg! Frustrerend als je er niets aan kunt doen! Weet niet of je hier je priveberichten bekijkt, maar ik heb er eentje gestuurd!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan