Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, November 14, 2010

Jorina woog op het moment van schrijven 74.80 kg (bmi: 26.82).

Update 20:00

AAAHH heb ineens zo ontzettend zit in kaas! Gisteren bij de tapas hadden we ook een schaaltje met een selectie spaanse kazen besteld, daarop lagen 6 verschillende soorten kazen en dat was echt zo lekker! JAMJAM.
En nu heb ik daar ineens zin in.

Gelukkig heb ik geen kaas in huis haha.


------------------------------------------------------------He meiden!

Nou, gisteren was qua eten niet helemaal een goede dag maar wel heel lekker en gezellig.

Overdag ben ik met mijn vriend naar de zwarte markt geweest, daar was ik nog nooit geweest en het was veel groter en meer dan ik had verwacht. Ik heb een heel mooi donker blauw leren jasje van mn vriend gekregen. En heb nog een statief gekocht, die waren daar echt goedkoop! Niet een hele goede kwaliteit maar het statief dat ik had was doormidden gebroken dus daar had ik niets meer aan haha.

Mijn vriend had daar zin in doner dus gingen we daar in zon tentje zitten. Zelf had ik falafel genomen, dat had ik nog nooit op en was er benieuwd naar maar vond het niet zo heel lekker eigenlijk. Dat soort eten vind ik niet heel lekker, houd ook niet van kebab ofzo. Ach..

Op die markt loop je wel best veel, dus je krijgt wel beweging genoeg haha.

En dan als avond eten de tapas.. Nou.. Daar hebben we toch een partij zitten eten haha!

Ik heb me wel aan mn geen stokbrood met boter regel gehouden maar heb toch wel een toetje op. Verder hebben we 3x tapas laten komen (elke keer bestelde we 7 dingetjes). Maar voor mijn gevoel heb ik niet extreem veel op. Ik heb rustig gegeten en de patatas en andere gefrituurde dingen laten liggen.. Heb wel wat kip, rundvlees op en veel kaasjes, maar ook veel groentes.

Maar.. wat ik ook veel op heb is alcohol.. Ik weet niet precies hoeveel wijn, wat ik weet is dat we met 3 personen 2 liter wijn op hebben. En later bij het stappen heb ik nog 3 shotjes, 1 baily's en 1 wijntje op. Tja... dat had ik misschien beter kunnen laten ;)

Toen ik, flink aangeschoten, thuis kwam heb ik 1 flesje (0,5liter) water op, 1 flesje bij mn bed die vanochtend leeg was en daardoor heb ik gelukkig geen kater haha. Eigenlijk ook niet slim om zoveel te drinken als je al 3 a 4 maanden geen alcohol op hebt haha. Maar eigenlijk weet ik ook wel weer waarom ik 'nooit' drink.. Zo leuk is het eigenlijk niet, vind ik. Ik word er draaierig van, loom en misselijk. Daarom bob ik meestal, heb niet zo'n behoefte aan alcohol. Waarom gisteren dan wel? Weet niet haha.

Vanochtend werd ik ook gelijk op de weegschaal beloond haha: +1 kilo.
Maar daar had ik me op ingesteld, en ga vandaag veel water drinken, licht eten en een wandeling maken. Ik moet ook nog werken. En dan hoop ik eigenlijk dat er morgen, op mn weegdag, toch al weer wat van af is..

Maar als dat niet is vind ik dat niet heel erg.. Ik heb echt genoten gisteren en +1kilo stelt dan ook niet heel veel voor, vind ik. Die heb ik er zo weer af!

November 14, 2010 om 07:21
Oh die tapas klinken heerlijk :kwijl: heb die van mij moeten missen omdat mijn vriendje zo ziek en koortsig was dat ik niet echt weg durfde.... nou ja jammer, maar we gaan wel samen een keer tapas eten of zo :)

en leuk een blauwe jas ;)
volgens mij heb je wel genoten :)
xxxxx
Onbekend
November 15, 2010 om 03:01
heyhey,

Fijn dat je het leuk gehad hebt ;). Ben ook wel eens op de zwarte markt geweest, wat een spullen hebben ze daar toch.!! Ben je daar ook in die china hall geweest? Weet niet of die er nu nog is, maar ik vond die altijd wel leuk

En wat het eten betreft, tapas is idd erg fijn ;).
Ach, een keertje je laten gaan is zo erg nog niet
Veel succes deze week !!

xx Caroo
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan