Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, November 14, 2010

XToki woog op het moment van schrijven 85.30 kg (bmi: 28.83).

:hallo5:Ik leef nog steeds, nierbekkenontsteking is helemaal keurig over, heb een druk rooster op school :rugtas2:en doe nog steeds mijn best met de zwemmen:zwemmen2:, lopen:sign10: en de sportschool. Dat laatste is nog moeilijk in te plannen, maar als ik in plaats daarvan naar school en :wandelen:terug gelopen :joggendmannetje:ben, dan stel ik me daarmee gerust. De 85 kilo was inderdaad van de ziek zijn, maar ik zit nu wel duidelijk in de 86. De 87 is nu niet meer op de weegschaal te zien. Dan hou ik accuut een dieetdag. Nu ga ik (hoop ik) nog steeds heel langzaam maar zeker naar beneden. Ik eet heel gevarieerd en meer en meer op mijn gevoel van wat ik nodig heb. Dat is ook mijn streven. Ik geloof n.l. dat als we goed in ons lichaam zitten dat we dan weten wat je nodig hebt en wat je dus moet eten. Dat vind ik het belangrijkste streefdoel. Ik hou me daarom ook niet meer zo bezig met de lijstjes op deze site. Ik wil niet met mijn lichaam omgaan alsof je een rekenmachine bent. Ik besta uit meer dan calorieen en onsjes op de weegschaal.
Dat neemt niet weg dat ik nog steeds verder wil met afvallen!!
Met mijn :sky: gaat het niet zo goed. Ze is helemaal grijs geworden en vanmorgen wou ze amper naar buiten om te lopen. Ze draaide telkens om om weer naar huis te gaan. Ze gaat er dus nu ook zelf last van hebben. :beschaamd1:Dat vind ik nog moeilijker......Wanneer moet je de beslissing nemen??? In de praktijk blijkt het niet zo eenduidig te liggen.
Ik wens iedereen weer veel succes, ik lees jullie berichtjes altijd wel, maar als ik het zo druk heb kom ik er niet aan toe te antwoorden enzo.
lieve groeten Xto

November 14, 2010 om 10:09
Hoi Hoi
Wat vreselijk om te horen van Poema, geef maar een flinke knuffel:hug: en
jij heel veel sterkte met haar.
Ik heb al 2 weken overgeslagen van zwemmen, vorige week met Connie vd P een caravan weggesleept en vandaag naar de superoutlet van Vanilia. Kon toch niet wachten op een slank lijf, moest even wat leuke kleding voor bijna nop scooren.:pakje01:
Gaat overgens niet echt goed met de lijn, blijf maar rond de 86. Vanaf morgen weer goed mijn best doen, voor de kerst :kerstboomsparkle:moeten er nog echt een paar kilootjes vanaf.
Ondanks je zorgen voor je hondje toch een goede week toegewenst en ik zie je zondag weer bij het zwemmen of misschien wel op de sportschool:hoera!: probeer deze week zeker 2 keer te gaan, morgenmiddag is de eerste en ik denk vrijdag de 2de keer.:bankdrukken:

groetjes Carla
Onbekend
November 14, 2010 om 11:38
Goed om te horen dat het jou betergaat, jammer dat je huisdier nu aan de sukkel is. Moet er niet aan denken hier, maar het blijft altijd lastig met huisdieren, je wil niet dat ze lijden, maar het blijft inschatten, ze kunnen het je niet vertellen. Ik hoop dat het verder nu weer gaat lukken met het afvallen in je drukke leven. Ik reageer ook niet altijd hoor, probeer er ook niet de hele tijd mee bezig te zijn.
\succes met alles.\gr. Liesbeth
Onbekend
November 15, 2010 om 16:19
HOi xtokio

wil jij reiki voor je hondje,
neem dan even via pb een contact op met mij.
wie weet kan ik door middel van reiki iets verzachten, dieren zijn daar heel gevoelig voor.

fijn dat jij weer beter bent!
misschien kan jij nog reageren voor morgenmiddag?

grtjs:irene3:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan