Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, November 14, 2010

BoboInc woog op het moment van schrijven 73.30 kg (bmi: 26.60).

Het is alweer bijna 2 weken geleden sinds mijn laatste dagboekje. Ik merk dat ik er de tijd niet voor neem/heb om iets te plaatsen.

Met "de strijd" gaat het prima, al merk ik dat niet zozeer aan mijn gewicht. Ik merk het wel aan de centimeters en dus aan mijn kleding. Ook is mijn vetpercentage weer gedaald. Vanuit mijn omgeving krijg ik nog regelmatig complimentjes dat ik "weer slanker ben geworden". Dat is allemaal superleuk om te horen, maar ik wil ook weer eens resultaat op de weegschaal zien. Mijn BMI moet gewoon omlaag zodat ik geen overgewicht meer heb.

Het fitnessen gaat nog steeds goed. Ik ga 3 keer in de week en volg dan m'n schemaatje van cardio en krachtoefingen. Krijg er nog regelmatig nieuwe oefeningen bij. Ik geniet er nog steeds van :)

Hoe gaat het bij jullie?

Onbekend
November 14, 2010 om 09:24
Hallo,

Dank je voor je berichtje. Ik ben volgens mij even in mijn "dipje" beland. Ik sport 3 tot 4 keer in de week, eet meer groente en fruit dan ik ooit in mijn hele leven heb gedaan. Dan sta je ineens even stil. Je doet zoveel moeite en dan lukt het niet. Ik heb af en toe een momoentje waarop ik denk: "Waar doe ik het voor"? Wat heeft het voor zin?". Iedereen komt een keer of meerdere malen dat punt tegen.

Ik had nooit gedacht dat ik het sporten vol kon houden en dat lukt ook. Die kilo's moeten ook een keer verdwijnen. Het zou leuk zijn als het lijntje deze maand iets naar beneden ging.

Zo ten lezen hou jij het sporten ook goed vol. Het is altijd leuk als anderen zeggen dat je bent afgevallen. Mensen zeggen het tegen mij ook nog steeds. Het geeft een lekker gevoel :D.

Ik ben groentensoep aan het maken. Ik vind het lekker om af en toe een kom soep te nemen, vooral als het donker is en dan lekker op de bank met een kom soep. Heerlijk!

Groetjes,
Sandra
Onbekend
November 21, 2010 om 13:00
Hoi hoi,

Hoe gaat het?
Bij mij iets minder. Vorige week was een ramp. Niet op mijn eten gelet, sporten kwam er ook niet van... Dus: 5 ons aangekomen.

Vandaag de draad weer opgepakt, vanaf morgen weer lekker sporten. Ik hoef gelukkig alleen maandag en dinsdag te werken. De rest van de week lekker rustig aan doen, huisje schoonmaken, sporten, lunchen met een vriendin. Gewoon lekker ontspannen.

Groetjesw,
Sandra
November 22, 2010 om 13:01
Kwam je tegen bij Sannie en ik werd nieuwsgierig.:beschaamd:
Geweldig hoor, bijna 40, niet te geloven.:uhu:
Wens je nog heel :veelsucces: met de rest,:jijkomterwel:
:tian:
Onbekend
November 22, 2010 om 14:12
Hoi hoi,

Ik had zelf verwacht dat ik meer aan zou komen. Als ik terug denk aan wat ik naar binnen heb gewerkt... Het was lekker, maar o slecht!

Net terug van Bodypump. Of het slim was om te gaan weet ik niet. Ik was al geloopt voor ik ging en had totaal geen zin. Tijdens de les begonnen mijn spieren te trillen en ze trillen nu nog.

Woensdagochtend even bloed laten prikken. Mijn schildklier schommelt al ruim 2 jaar, maar het is nog niet zo erg dat ik medicijnen krijg. Vandaag is hij traag en morgen is alles weer goed. Ik moet het goed in de gaten houden.

Ik hoop dat die ene kilo snel verdwijnt. Lijkt mij een heerlijk gevoel om 40 kilo kwijt te zijn. Die richting moet ik ook op en ik heb nu een kwart behaald :).

Groetjes,
Sandra
November 25, 2010 om 04:26
hoi,

Na wat surfen hier op valtaf.nl kwam ik jou profiel tegen. Wat super knap dat je al zoveel bent afgevallen! Welke methodes gebruik je? En sport je ook veel? Nog tips? :)

Groetjes Mirjam
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan