Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, November 14, 2010

Lique58 woog op het moment van schrijven 93.70 kg (bmi: 31.67).

Tien dagen rookvrij en eigenlijk vrij gemakkelijk. OK, qua fysiek een rottige week achter de rug, maar dat gaat nu weer een stuk beter. Geen echte hunkering; zo'n 2, 3 keer per dag het gevoel dat ik iets mis. Dat zijn vaak dode momenten met een kopje koffie.

De afgelopen dagen wel enigszins aan het snoepen geslagen en om dat weer een halt toe te roepen gisteren heel bewust boodschappen gedaan en geen verleidingen in huis gehaald.

Straks maar even afleiding zoeken en polshoogte nemen bij m'n zus. De komende week wordt daar de vloerbedekking gelegd en in het weekend volgt de verhuizing.

Onbekend
November 14, 2010 om 11:04
Ha Buddy!
10 dagen al weer, wat gaat dat snel, en knap ook dat je het zo goed volhoudt! Snoepen in deze periode gaat bijna automatisch geloof ik. Gisteren bij het boetseren (laatste les voorlopig) kwamen de marsepein en taartjes van Maison Kelder ook op tafel. Moet je toch sterk in je schoenen staan om dat weer af te slaan...
Gaat alles verder naar wens?
Onbekend
November 14, 2010 om 11:34
Ik ben trots op je hoor, ik weet hoe moeilijk het is om te stoppen en dan ook nog niet tegaan compenseren met snoepen. Maar volhouden hoor, als je door die moeilijke periode heen bent, leef je veel gezonder moet je jezelf maar voorhouden.
Succes weer.
gr. Liesbeth
Onbekend
November 17, 2010 om 01:46
Goedemorgen Liedeke,

Is de rest van je huishoudelijke apparatuur nog in orde? (ze zeggen altijd dat het in drieën komt, stoel, stofzuiger..?). Gelukkig inderdaad dat je niet slecht terecht bent gekomen, je kan lelijk vallen zo.
Mijn kleidame moet overigens nu drogen, straks nog een beetje schuren en dan de oven in. Ik ben heel blij met het resultaat, ik had ook niet verwacht dat het zou lukken want het hakken ging mij ook beter af. Dit kan je overigens wel thuis doen, niet zoveel troep!
By the way, ik krijg mijn auto morgen! Dus binnenkort kom ik langs bij jou om 'm te showen.
Fijne week verder,
liefs,
Luisa
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan