Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, November 14, 2010

Tiboko woog op het moment van schrijven 89.00 kg (bmi: 28.73).

Hallo allemaal,

Zaterdag mijn Jubileum gevierd heb een leuk jurkje maat L gekocht mag nu toch wel jurkje genoemd worden, ben precies een jaar bezig met Prodimed. Bijna 60 kilo eraf. Ook afgelopen week is het weer goed gegaan op naar de 85 kilo.

Ben na aan het denken over fase 2, de correcties, te beginnen met buik dan billen en benen dan armen en borsten.
Ben bezig me er in te verdiepen, mocht er iemand zijn die hier meer ervaringen in heeft mij doorgeven waar ik mij in kan lezen, effect en gevolgen.

Wil nog 14 kilo dan zit ik op 75 kilo een mooi gewicht denk ik. Dan zal na alle correcties misschien uitkomen rond de 70 kilo.

Voor iedereen weer een goede en fijne week toegewenst.

Groet Ti

November 16, 2010 om 14:32
Hoihoi,

Wat een geweldige prestatie!
Hoe was het vandaag bij het dansen?! Leuk?
Mijn tweede zumbales was iig weer super;)

Succes! je kunt het!

:simonee:
November 17, 2010 om 09:28
He Ti,

:knapgedaan: :wave:

Wat ben ik toch trots op je. Je hebt het geweldig gedaan! Ik weet dat je nog wel bezig bent, maar 60 kilo in 1 jaar is een recordtijd! Geweldig.:zogaatiegoed: Ik heb mij vaker bij mensen die zoveel afvielen afgevraagd hoe ze dat doen met hun buik etc. Ik vind het heel fijn dat je hier schrijft over nadenken over correcties. Dat zijn ook dingen die erbij komen kijken. Ik ben nog niet eens 25 kilo afgevallen en ik denk daar nu al aan. Ik denk dan: Hoe moet het straks? Ik denk dat ik ook correcties nodig zal hebben. En ik wil ook graag zoveel als jou afvallen. Ik ben dus heel benieuwd wat jij erover ontdekt. Ik denk dat het goed is dat nu al uit gaat zoeken, want ik heb wel eerder van mensen gehoord dat sommige verzekeringen zulke correcties na afvallen wel vergoeden en sommigen niet. Ik heb al eerder proberen te ontdekken wie dat wel doet en wie niet. Maar dat is al een tijdje geleden. Ik ben best benieuwd naar wat jij zal ontdekken. Het is dan immers belangrijk om in december naar de juiste verzekering over te stappen, want anders moet je weer een jaar wachten. Dat is als je het van de verzekering verwacht. Als je nu ontdekt bij wie je moet zijn, kan je eventueel overstappen naar een maatschappij die zo'n operatie vergoedt. Een verzekering mag immers blij zijn dat iemand zoveel afvalt, omdat de gezondheidsrisicos die zo iemand loopt dan een stuk kleiner worden. Zo iemand wordt daardoor dus goedkoper voor hen. Dan mogen ze best die operatie ook vergoeden, dat moedigt afvallen aan.

Je hebt het keurig gedaan hoor. :trotszijn: Het is een echte metamorforse die je ondergaan bent. Ik vind overigens dat er in je uiterlijk niet te zien is dat je een corrigerende operatie nodig zou hebben. Dat is alleen maar goed denk ik. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Bij sommige mensen kun je het echt zien he. Ik ben benieuwd wat je allemaal ontdekt. Hou mij op de hoogte.

En ik wilde ook nog even kwijt dat ik goed naar je heb geluisterd en ik heb de draad weer opgepakt. Ik doe mijn best weer. Ik raakte mijn focus even kwijt, maar dat kan ik beslist nog niet doen, want ik ben er nog lang niet. Eerst wil ik de 100 halen en dan 99 en dan zie ik verder. Ik doe weer mijn best. Bedankt voor je steun en vriendschap!

:groetjes2: en :liefs2: :m:agriena
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan