Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, November 14, 2010

Notperfectyet94 woog op het moment van schrijven 69.40 kg (bmi: 21.42).

De 3e week van Sonja Bakker gaat beginnen. Ik begin elke week heel goed, maandag-donderdag volg ik het dieet precies en snoep ik helemaal niets. Maar dan gaat het vrijdag en in het weekend fout: eetbuien :( ik heb dan gewoon zooo veel honger! maarja ik begin elke week maar met goede moed, ik ben al wel afgevallen dus hopelijk houden die eetbuien een keer op ;)

November 14, 2010 om 10:02
Hallo.

Bij het snuffelen op de site kwam ik jou tegen en wil je hierbij even welkom heten bij "de club".
In je dagboekje las ik dat je heel streng bent voor jezelf om dan door te slaan, dat is heel herkenbaar.
Maar mijn ervaring nu is ontspannen met eten omgaan, en ik mag ALLES, maar als ik wil afvallen moet ik het niet nemen, dus een keuze maken.
En als jij 3 verantwoorde maaltijden neemt + 3 keer een tussendoortje van fruit, een krentebol of yoghurt, dat je dan mischien voor je gevoel veel te veel eet, maar je verbrandingskacheltje wordt iedere keer lekker opgestookt en verbrand ondertussen al het extra wat je kwijt wilt zonder hongergevoel, want dat is verkeerd.
Op deze manier heb je het zelf in de hand, en weet je ook waar en wanneer er de valkuilen zijn, en hoef je jezelf niet schuldig te voelen als je een keertje iets anders hebt gegeten dan op het programma staat. Als je lekkere trek krijgt kan ik je een appeltje uit de magnetron aanbevelen (een appeltje schillen en in niet te kleine blokjes verdelen een beetje kaneel erover strooien en 1 min. in de magnetron) je bent dan even met eten bezig en eet/snoept heel verantwoordt.
Wees niet te streng voorjezelf en straf je niet door niet te eten, want daar val je nu misschien ogenschijnlijk wel mee af, maar je stofwisseling gaat in de spaarstand en als je later weer "gewoon" gaat eten vliegt alles er evensnel weer aan, en ben je als een jojo bezig, op en af, op en af en daar ben je toch te goed voor!!!

Veel succes met het afvallen!!!
Het is er tenslotte ook niet in 3 maanden aangekomen.

Groetjes van Dodi.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan