Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, November 14, 2010

Panda4 woog op het moment van schrijven 88.80 kg (bmi: 30.73).

O,o belde de diëtiste dat ik toch terecht kon afgelopen vrijdag. Ik had me veel te veel laten gaan in de vakantie en met alle verjaardagen (en alle snoeperij die daarvan overgebleven was. Het resultaat was er dan ook naar: 1 kilo aangekomen in plaats van afgevallen.
Er speelt momenteel ook een hele hoop waardoor ik erg veel moeite heb het snoepen te laten. Maar ja, van veel snoepen en dus aankomen voel ik me ook niet beter, dus toch de schouders er maar weer onder.

Ik heb nu afgesproken dat ik alle snoeperijen op ga schrijven, en probeer niet vaker dan drie keer per week 'ongeoorloofde' tussendoortjes te nemen. Helaas valt cappuccino (hoe schrijf je dat?) daar ook onder. Die heb ik vandaag en gisteren op, dus zit voor deze week al aan twee keer. En dan heb ik ook nog een koekje bij de koffie gehad. Daar staat dan wel tegen over dag ik gisteren ongeveer 7 km, en vandaag 5 km gewandeld heb. In het bos. Ik had mezelf namelijk getracteerd op een verwenweekendje voor mezelf. Even tot rust komen en wat zaken op een rij zetten. Dat is wel gelukt, maar kan nog wel zo'n weekend gebruiken. Misschien ga ik over twee weken wel voor het eerst van mijn leven naar een schoonheidsspecialiste of een masseur oid om mezelf een even lekker te laten vertroetelen.

Ik heb ook afgesproken dat ik twee avonden in de week het WII-en weer op te pakken op momenten dat ik anders mij op de bank voor de tv zou storten (al dan niet met een zak chips).

Ik moet eerlijk zeggen dat het gesprek met de diëtiste met erg goed gedaan heeft dit keer. Had het echt even nodig. Hopelijk lukt het me nu ook weer om de draad op te pakken. Streven is om in ieder geval het gewicht stabiel te houden tot aan de volgende afspraak op 1 december. Duimen jullie voor me dat dat gaat lukken? Dan zal ik beter mijn best gaan doen!

:cutthecrap:

Onbekend
November 14, 2010 om 11:14
panda4,

mijn steun heb je alvast zet hem op deze week

groetjes sil41
November 14, 2010 om 17:16
Hoi Willie,
Ik zag dat je mij toegevoegd hebt als Buddy dat is goed hoor en ik zal jou bij mij ook toevoegen.Hoe meer zielen, he?
Ik wens je ook deze week veel sterkte en ik begrijp uit je verhaal dat je veel dingen aan je hoofd hebt.Ik hoop dat alles goed komt voor jou.Problemen zijn nooit gewenst maar dubbel moeilijk als je op dieet bent!
Daar weet ik alles van.Maar idd is het zo dat het niks veranderd en uiteindelijk zelfs je humeur verslechterd als je ze weg wil eten.Ik probeer me steeds vast te houden aan het trotse en blije gevoel wat ik heb als ik het weer vol heb gehouden om niet toe te geven aan een eetbui.
Je wint niet aldoor maar wel steeds vaker en uiteindelijk geloof ik dat ik weer normaal met eten bezig kan zijn.
Sterkte en groetjes,:volgendekeer:

Annette
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan