Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 26, 2010

Opdebeen woog op het moment van schrijven 99.10 kg (bmi: 32.36).

YES de streepjes van mijn streef en mijn huidig gewicht komen weer steeds dichter bij elkaar. Dat gaat de goede kant op.

Gisteravond naar het theater geweest. Hamlet van theatergroep Oostpool. Een mooie vertolking van Hamlet maar wel een hele lange zit. De voorstelling duurde 2 uur en 30 minuten en er was geen pauze. En als je dan 's morgens om 6 uur wakker wordt omdat de rest van de familie naar school moeten is het toch een lange dag.... en erg moeilijk je ogen open te houden bij zo'n voorstelling. Ik heb mijn ogen ook een paar keer dicht gedaan.... maar gelukkig ken ik het stuk en de tekst van Hamlet vrij goed, zodoende kon ik de draad weer goed oppakken.
Het is wel een aanrader als Hamlet vertolking, zeker voor jongeren. In het theater zat ook een "grote" groep van een school. En die bleven stil, dat is meestal een teken dat de voorstelling boeit.

Vandaag weer lekker naar Amsterdam/opleiding. Ik hoop dat de terugweg beter gaat dan vorige week. Met dat brandje in Utrecht. Wat een chaos was dat..

Veel plezier vandaag en succes

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan