Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 26, 2010

Ada2 woog op het moment van schrijven 90.40 kg (bmi: 32.03).

:goodmorning:

Het gewicht gaat heeel langzaam naar beneden, heb nog een paar dagen de tijd tot december.

Wordt dus veel :nopieceofcake: elke dag minimaal 10.000 stappen :wandelen: met en zonder de twee :golden: en drie kwartier sporten, behalve start2run (hard lopen schijnt niet goed te zijn als je hoge bloeddruk hebt).

Mag vanmiddag weer voor de apk keuring, spannend. Joepie, bloedtesten goed en de bloeddruk is gedaald van 160 naar 135 nav medicijnverandering en waarschijnlijk een stukje van Sonja. Heerlijk!!!!!!!!!

In december nog een kilo eraf en ik ben aan het einde van dit jaar
onder de negentig kilo, dat is voor mij een hele mijlpaal.:kerstboom:


:ada2:


Onbekend
November 26, 2010 om 04:53
Hoi Ada,

ik heb voor dit jaar geen streef bedacht, Vind december daar een veel te moeilijke maand voor. Maar ik ga gewoon lekker door zoals het nu gaat ben ik wel tevreden. Langzaam maar zeker!! Ben nu totaal 20 kilo lichter dan toen ik om mijn zwaarst was. Hoewel dat al weer vijf jaar geleden is. Ik loop liever geen JO-JO risico meer, dan maar iets langer onderweg!!
Ik heb al heel wat buddies zien stranden in de loop van die jaren, die heel snel vreselijk veel afvielen ...nou meer hoef ik niet te zeggen denk ik :((

Ik vind het altijd wel sneu, voor ze, maar je lichaam heeft volgens mij tijd nodig om te wennen.

Mijn streefdoel is ooit weer rond de 85 kilo te komen, maar of dat haalbaar is weet ik niet.
Volgens de dietiste waar ik ooit een half jaartje kwam hoefde ik er niet op te rekenen dat dat haalbaar zou zijn en zou ik me met 90 kilo tevreden moeten stellen. Ach we zullen wel zien. Maar voorlopig zit ik nog wel op Valtaf denk ik. Het is toch de beste manier voor mij om me bewust te blijven.

Mijn Mac is een ander model dan wat jij gezien hebt, ik heb een Mac Pro, dat is een heel groot en zwaar bakbeest, onder mijn buro.
Ik behelp me nog even met een kleine maar goede monitor, tot ik volgend jaar een speciale monitor voor de fotografie kan kopen.
De IMac, die jij bedoelt, is prachtig maar ik vind hem voor het bewerken van foto' s veel te glimmend, ik zag de hele showroom gespiegeld in het ding. Ik had me er echt op verheugd wat ik vind hem prachtig, maar zag er toch maar vanaf om die reden.

Succces met je APK en zet hem op voor die kilo!!!!

joke
November 26, 2010 om 09:08
Wat heerlijk voor je dat je gewicht daalt. lekker zo doorgaan.

Je hebt gelijk dat het ook fijn is als je voor je moeder kan zorgen, nu ze oud is. Mijn vader overleed toen ik 15 jaar was. Maar het is ook zwaar, deze week herkende ze me voor het eerst niet. Wie bent u mevrouw, vroeg ze, dat is echt slikken. Ik ging door de grond.

Fijn weekend gewenst.

:edua:
December 4, 2010 om 04:37
Hoe is het met je, lukt het sporten een beetje? Waar heb je dat gehoord of gelezen dat hardlopen niet goed is ivm hoge bloeddruk? Ik heb altijd het tegendeel gedacht.

Fijn weekend en fijne :bollepiet:

:edua:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan