Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 26, 2010

Witchke555 woog op het moment van schrijven 100.00 kg (bmi: 32.65).

Sta weer op 136.4. Wat een opluchting. Inderdaad ik moet afwachten tot maandag. En dan dietiste erover aanspreken. Maar ben bang dat ze me nog op minder kcal gaat zetten. Ze heeft gezegd als ik hier niet mee afval, dat ik nog moet minderen qua eten. Maar dat is gewoon al echt niet haalbaar meer ...

November 26, 2010 om 04:35
Hai lieve Witchke,

Ik denk dat je echt je doel voor ogen moet houden, je wilt afvallen! Wat er voor nodig is! De kracht van een dieet zit ook tussen je oren en daarom moet je het overgewicht soms zoiets bekijken als vijand die je moet overwinnen hihi.
Niet zo vaak wegen en gewoon doorgaan, lekker bewegen en dan komt het allemaal goed! Niet schrikken van stilstand of wat ook in gewicht, dat ervaren we allemaal helaas, vooral omdat we vrouwen zijn en ook nog eens die maandelijkse lasten hebben ( ik blaas dan op van het vocht en hoef dan niet op de weegschaal te staan bijvoorbeeld).
Hopelijk heb je hier wat aan. Je bent HARDSTIKKE GOED bezig!!!! Het moet gewoon wennen, zodra je in het ritme van je dieet zit dan komt het goed. Heb je genoeg om handen en ga je bijvoorbeeld sporten of iets? Hou vol hoor! Gaat nogmaals heel erg goed!

Liefs, Liek
November 26, 2010 om 05:11
Ik wandel 2 km per dag. Gaan sporten durf ik niet zelfs in de tijd met mijn 78 kg werd ik al aangestaard en kreeg ik al opmerkingen op de fitness. Maar dat kon ik me toen niet aantrekken. Was toen steevast ook al de dikste.

Ik ga proberen vanaf het nieuwe seizoen zumba toch nog eens mee te doen, maar de starende blikken en de opmerkingen houden me tegen ...
November 26, 2010 om 05:46
Hoihoi!

Gewoon gaan sporten, jezelf niks aantrekken van die mensen.
Ze zien dan ook dat jij er iets aan wilt doen omdat je meedoet!!!!
Dus als ze commentaar geven, zeg je gewoon van ik probeer er iets aan te doen toch? En schijt aan anderen. Als jij dat wil en leuk vind gewoon doen!
Ligt er ook wel een beetje aan welke sportschool hoor. Bij fitness first liepen er idd veel van de mooi wees mensen rond, maar ik zit nu bij fit4free ook een best grote sportschool en niks aan het handje hoor!
Kom op! ;) Je kunt het!

Groetjes
November 26, 2010 om 06:39
Ik had vroeger in de fitness hetzelfde gevoel. Maar elke keer dat ik ging stond er daar een ander meisje met overgewicht zich in het zweet te werken. En de enige gedachte die ik had was: knap hoor, die probeert er tenminste iets aan te doen.
Wat je ook kan doen is een stappenteller aanschaffen. Per dag zou je aan 10000 stappen moeten geraken, wat ongeveer neerkomt op 7 km. Wel rustig opbouwen.
Wat je diëtiste betreft: als jij echt enorme honger hebt, is het aan haar om je schema aan te passen. Ik heb echt nog geen enkele keer echt honger gehad, heb wel geen idee hoeveel kcal ik binnen krijg, ik hou dat niet echt bij.
Zet 'm op hoor!
November 26, 2010 om 14:35
Ik weeg me altijd s avonds, kwestie dat de weging door de dietiste ook altijd s avonds gebeurt. En heb me toen ook s avonds gewogen en mijn weegschaal was hetzelfde dan bij de dietiste. (-1 standaard bij dietiste voor kleding). En schoon aan de haak woog ik dus maandag ook 136.4 kg. Goed nieuws vandaag ik woog 136 kg. Ik hoop aan 135.4 na het weekend te komen.

groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan