Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 26, 2010

Tefalpan woog op het moment van schrijven 115.00 kg (bmi: 36.30).

Ok ok... enige verwarring hier op het moment..
De weegschaal geeft ineens 104,5 aan. Schrik niet, zo snel ga ik ook niet met afvallen, en dat is ook niet de bedoeling. Ik stond vanmorgen op de weegschaal van Shirtjuh en er zit ruim 3,5e kilo verschil tussen haar en mijn weegschaal.
Nu zit er altijd wel wat verschil tussen weegschalen maar dit is wel erg veel.

Shirtjuh en ik doen vandaag huizenruil, dit houdt in dat ik in haar huis zit en op de kids pas (zijn op de opvang... i-de-aal!) en zij in mijn huis zit en lekker kan uitslapen en een kindervrij dagje heeft.

Shirtjuh stond vanmorgne op mijn weegschaal en kreeg bijna een hartverzakking omdat de weegschaal 3,5e kilo meer aangaf dan thuis. Ik andersom woog in Shirtjuh's huis 3,5 kilo minder.

Oftewel, het is tijd om een nieuwe weegschaal te gaan halen voor mij ;)
Afgezien van het weegschaaldebacel vanmorgen gaat het de eerste week best goed. Gezond gegeten, amper gesmokkeld (paar kruidnootjes hmmmmmm) en veel water gedronken. Wel de gebruikelijke bijwerkingen zodra m'n eetpatroon wijzigt, heb al een dag of 3 koppijn en m'n humeur is af en toe ook om te schieten. Dan helpt het natuurlijk ook niet dat ik van de week nog ongesteld moet worden. Gevalletje lekkere timing zullen we maar zeggen.

Maar goed, de eerste kilo's zijn eraf en ik ga mezelf vandaag trakteren op dat lekkere gezichtsmaskertje! Ik wens jullie alvast een fijn weekend en tot volgende week.

xx
Tefalpan

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan