Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 26, 2010

Blubfish woog op het moment van schrijven 116.50 kg (bmi: 36.36).

Inmiddels uit pure wanhoop naar natuurarts geweest paar weken geleden. Was niets aan de hand met hormonen of schildklier maar die vrouw had het snel gevonden. Mijn leptine (die wordt aangemaakt door vetweefsel en wat ik dus voldoende heb) wordt niet hekend door mijn hersenen. leptine is een stofje dat vertelt tegen je hersenen dat je genoeg vetweefsel hebt en dus niet hoeft te eten. Of moet stoppen met eten. Nou maak ik wel genoeg aan maar mijn hersenen herkennen het stofje niet meer. Dus mijn hersenen denken: hongersnood eet, eet, eet. Ik heb er korrels voor gekregen die ik onder mijn tong moet laten smelten en daar ben ik nu een aantal weken mee bezig. Het begint nu aan te slaan voel ik.
Het zijn niet alleen die korrels maar ook een ander soort manier van eten. Namelijk het boek over het Rosedalediet op BOL besteld (engels). Die amerikaanse arts beschrijft hoe het hele leptine verhaal werkt. Waarom het eiwitdieet ook maar tot een bepaalde hoogte werkt etc. Gaat erom dat ik meer leptine gevoelig moet worden. Dat kan door de juiste vetten te eten: in noten (geen pinda's), avocado's, olijfolie en vis. Dus ik dacht: heb niets te verliezen laat ik het maar gaan proberen. Was wel superbang dat ik enorm aan zou komen omdat noten veel vet bevatten maar nee hoor. Zelfs afgevallen. En als ik zoete trek heb, even paar noten en het is weg. Fantastisch Nu ik dit weet kom ik dus niet meer in de verleiding waardoor ik toch met iets slechts in mijn klauwen bij de kassa sta met een oorlog in mijn hoofd aan de gang. Zoals in het boek beschreven wordt: "het lijkt dan alsof je aan een klif hangt, en dan maar hopen dat de zwaartekracht ophoudt!"Ja dat lukt dus never nooit niet. Vroeg of laat zwicht je.

Dus ja, ik ga weer vrolijk verder.

Oh ja hoorde ook van de natuurarts dat ik geen caffeine mocht. mijn lever had het blijkbaar zwaar. Mocht ook geen banaan??? At ik al niet maar wist niet dat ik daar een allergie voor had. Raar!

December 11, 2010 om 09:26
Hai meis,

Hoop dat je jouw ei van Columbus hebt gevonden.
Want je gaat nu wel lekker.....
In 3,5 week wel 3,5 kilo afgevallen.
En zo te zien klopt het dus bij jou, wat betreft leptine

Wens je heel veel succes, liefs van Myr.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan