Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 26, 2010

Manette52 woog op het moment van schrijven 134.00 kg (bmi: 41.36).

Hoi allemaal,
Ik ben ff in de lappenmand kaakontsteking, voorhoofd en bijholten doen ook gezellig mee.Dus even rustig aan en uitzieken deze week.Antibiotica en stomen neusspray en pijnstillers gehad :arts:, dus moet een stuk beter gaan aankomende week.:opgeblazen:
Tot hoors!
Groetjes van Annette

November 26, 2010 om 11:21
He Annette!

Vanmorgen had ik juist geprobeerd je te berichten maar dat lukte niet, je pagina opende op mijn mac niet helemaal waardoor ik geen bericht achter kon laten. Maar nu lukt het gelukkig wel.
Niet leuk dat je ziek bent, was. Hoop dat je snel weer opkrabbeld. Je lijn (hier op valtaf) ziet er goed uit, mooi gestaag naar beneden. Dat gaat goed! Doe het lekker kalm aan. Zoals je weet zijn de kilo's die er langzaam afgaan de beste! Al dat gecrash is niet goed dus doe niet te streng. Niet vol te houden. Je hebt vast gelezen hoe ik het aan het doen ben. Gewoon normaal en heel vaak 'nee' zeggen. Net zolang totdat het een patroon wordt en dat is snel hoor. Het verbaasd mij steeds hoe snel dingen 'wennen' en een gewoonte worden. Het niet meer tussendoor eten lijkt er bij mij nu gewoon in te zitten. Het denken aan eten is veel en veel minder. Ik ben nu gewoon niet meer gewend om de hele dag te snaaien. Fijn hoor.

Ga jij lekker opkrabbelen en ik wens je een mooie week! Enne, dan voor je support!

Groet, Sjaaak
November 27, 2010 om 03:46
Och meid, dat heb je goed te pakken zeg, doe maar lekker rustig aan:feelbetter:

:doei:

Bandita
November 29, 2010 om 04:20
Ha Manette,

Hoe gaat het met je? al weer een klein beetje opgeknapt? Ik hoop het voor je! Er is niets aan als je je niet goed voelt. En de verleiding om jezelf te troosten met fout voer is dan ook groter. Ik hoop dat je jezelf een beetje in de hand hebt, dat je goed voor je lijf zorgt en dat je snel weer op de been bent.

Goede week en doe je best om er weer wat gewicht af te krijgen! Je kan het (net als ik :-))

Groet, Sjaaak
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan