Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 26, 2010

SilkyRose woog op het moment van schrijven 116.00 kg (bmi: 33.53).

Na een lange zoek tocht om hulp te vinden bij mijn dieet, heb ik besloten om dit eens te proberen.

Ik ben ondertussen al 3 maanden aan het proberen te vermageren met behulp van de Weight watchers, en niet zonder problemen. Ik ben al gewicht verloren, maar ik schommel enorm. Om de een of andere reden raak ik niet onder de 115 kg.
Ik probeer alles wat mijn coach me verteld om toch maar hieronder te raken. Maar voorlopig helpt niets.

Ik zal je even een schets geven van wat ik nu doe. Ik moet per dag 45 punten eten en hier heb ik al een probleem mee. Ik moet goed zien wat ik eet, omdat ik snel genoeg heb kom ik niet gemakkelijk aan dit punten aantal. Verder heb ik nog 49 extra punten per week die ook op mogen maar niet moeten.
Na enige strubbelingen lukt het me nu al goed om die 45 dagpunten op te krijgen gelijk verspreid over de dag. Mijn coach zegt dat ik dat goed doe. Maar dan kom ik bij die extra 49 punten per week, vaak eet ik er hier maar 10 tot 22 van op. Ik heb nu eenmaal niet meer honger.
Mijn coach zegt dat dit goed is maar desondanks kom ik bij, de ene week verlies ik zo bijna 1kg4 en de volgende week kom ik op dezelfde maniet 1 kg7 erbij.
Deze week moet ik om te testen eens alles opeten en kijken hoe mijn lichaam reageert.
Kan je nu al zeggen dat het niet simpel is. Ik heb het gevoel dat ik me moet overeten om dit op te krijgen. Probeer nu om dingen te eten die veel points bevatten maar om dit altijd te blijven doen dat zie ik niet zitten. Als jullie zouden weten wat ik eet dan denk ik dat jullie allemaal zeggen geen wonder dat die niet afvalt. En toch houd ik mij aan de Weight Watchers voorschriften. zal laten weten hoe de weging maandag verloopt.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan