Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 26, 2010

Prevention woog op het moment van schrijven 56.10 kg (bmi: 20.86).

Hoi Lieverds!

Bedankt voor jullie bezoekjes in de tijd dat ik afwezig ben geweest. Ik heb even het bijltje er bij neergelegd om dagelijks trouw mijn eetdagboekje bij te houden - Dit vanwege dat ik pfeiffer blijk te hebben. Daarnaast heb ik het ook nog eens erg druk met school, en voel me dus eigenlijk constant moe. Ik ben nu, op advies van vrienden en de dokter, toch even tijdelijk aan het ophogen met mijn eten. Op deze manier krijg ik wat meer energie binnen, want ik blijf wel gewoon werken en naar school gaan. Dit kan niet met een gemiddelde van 1500 kcal.
Ik ben dan ook niet afgevallen, maar ook niet aangekomen. Wel heb ik mooi nieuws; ik heb nog niet echt een (onbedwingbare) eetbui gehad. Wel dat ik bijvoorbeeld een bak chips op heb terwijl ik dat niet wilde, maar dat vind ik geen eetbui te noemen. Ben dus best wel een beetje trots op mezelf. Ik blijf dus even stabiliseren rond de 56 kilo, tot dat ik me beter voel.

Dit alles invoeren in mijn eetdagboek kost me te veel tijd, energie die ik niet heb en daarnaast weet ik van mezelf dat ik me dan snel zou schamen. Ik doe dus even een stapje terug. Zullen we afspreken dat ik wel zo nu en dan een berichtje plaats en op jullie reageer, maar mijn eetdagboekje achterwegen laat? Dat lijkt mij namelijk een goed plan.

Ik ga jullie nu even berichtjes terug sturen hoor, en dan duik ook ik mijn bedje weer in..

Een hele dikke kus, Lara!

November 26, 2010 om 15:22
Je mag heel trots zijn op wat je doet meid! Je blijft doorzetten terwijl je het eigenlijk wel zwaar hebt. Maar zorg dat je op tijd even rust, want je lichaam heeft dat echt wel nodig!
November 27, 2010 om 11:13
Ik doe mn best :)
November 28, 2010 om 03:07
Hoi meid,

Bedankt voor je lieve berichtje. Was even van slag toen ik het las maar besefte dan dat jouw reactie voortvloeit uit bezorgdheid.
Nou, hier gaat het wel hoor. Op en af, met de altijd durende moeilijkheden. Ratio die wil ophogen, emo die dat niet wil. Ratio werkt te weinig dus emo wordt gevolgd. Hoop dat dit snel wijzigt!

Maar wees gerust meid, ik verzorg mezelf wel. En wil ook zorgen voor jou. Vandaar m'n berichtjes. Pfeiffer :(, niet prettig. Zeker niet als je het zo druk hebt. Toch maar een goed idee dan om wat op te hogen, zolang jij je er goed bij voelt. Meer energie = beter gevoel.
Véél beterschap en tot gauw!

Liefs!
November 28, 2010 om 07:26
Hoi meid,

Wat vervelend zeg dat je pfeiffer hebt :O! Was zeker wel even schrikken? Neem goed je rust he, dan gaat het genezingsproces ook veel sneller. En eet vooral gezond he voor de vitamientjes ;).

Qua eten gaat het bij mij gelukkig wel heel goed! Ik voel me echt heel goed!
Ik heb me vorige week vrijdag voor het laats gewogen en ik ben niet afgevallen en aangekomen, dus hoop dat ik over een tijdje wel wat afval.

Bedankt voor je advies over die jongen :)! Ik heb zelf het gevoel dat het niet wederzijds is, maar ik kijk het nog even aan haha.

Heel veel succes en doe het even rustig aan he meid!

XX
November 29, 2010 om 05:27
Hey hey,

i was wondering where you were!! Pfeif is echt niet fijn, lieve schat geef jezelf die rust hoor! YOU NEED IT!!!

Maar wat goed ey dat je geen eetbui dinges heb gehad!! IK KLAP VOOR JE!!!

Ja echt he, maar die laarsen komen echt..hahahahaha is gewoon een teken dat ik ze moet kopen ;)

Geniet van je week schatje,

Liefs,
Mocha
December 12, 2010 om 08:27
Iepsie meid,

Alles oki?

Liefs!
May 12, 2011 om 08:28
Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!!!!
:gefeliciteerddiddle:
Veel succes met het afvallen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan