Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 26, 2010

Hernio woog op het moment van schrijven 132.60 kg (bmi: 40.03).

Inmiddels ben ik begonnen bij NOVARUM in Amstelveen. Ik doe een BED cursus van drie maanden. BED is Binge Eating Disorder en nu een officieel een psychische aandoening.
Je gaat niet op een dieet, maar je gaat regelmatig en zes keer per dag eten. Je doet een dagelijkse registratie en geeft aan of je vreetpartijen hebt gehad. Het grappige is dat het nu niet meer voorgekomen is. Dat het geen dieet is, geeft mij een bepaalde rust, er ligt geen druk op en ik ben daar, tot nu toe, tevreden mee.

Ik hoop natuurlijk wel dat ik afval en dat is ook gebeurt. 3.4 kg in twee weken, tot mijn eigen verbazing. Het praten met anderen is prettig en opbeurend, want we zitten in hetzelfde schuitje.

Onbekend
December 7, 2010 om 07:38
Dag Hernio,

ik kwam je tegen tijdens mijn speurtocht naar mensen van dezelfde leeftijd, lengte en gewicht. als je het leuk vindt kun je me toevoegen als buddy. Dan kunnen we elkaar van tijd tot tijd wat opbeuren tijdens dit taaie proces van kilo's kwijtraken.
Ik zag je een heftige eter bent en dat je nu een manier gevonden lijkt te hebben die werkt. Ik ben heel benieuwd naar het vervolg. Plaats je weer een nieuw dagboekberichtje?
Dan kan ik weer reageren.

groeten, Pom
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan