Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 26, 2010

Octoberleaf woog op het moment van schrijven 89.00 kg (bmi: 32.69).

Hehe gaat lekker hier op deze site
helemaal moeilijk doen om een dagboekje te kunnen aanmaken!
Heb ik eindelijk wat te vertellen lukt het nauwelijks :p
Afvallen hmm echt niet op moment proberen tot eind het jaar onder 90 te blijven is mijn doel en daarna na oud op nieuw weer vol er tegen aan!
Bij de internist was de weegschaal zooo niet lief zelfs ruim boven 90! WTF?!
Dinsdag naar dietiste dus daar zal k ook wel nie blij zijn
Mag wel minder schildkliermedicijn gaan nemen! van 250mcg naar 225mcg, hopelijk gaat t goed maar mag echt niet gaan aankomen dan!
Ben helemaal in de wolken met het luisteren van de nieuwe cd van Marco Borsato! Ik vind em echt geweldig!!!
Hier thuis zijn we volledig in sint stemming!
Leuk hoor om weer het te kunnen vieren, zowiezo zijn sommige tradities zooo leuk!
Lijkt me ook mooi om sommige dingen uit andere landen eens te proberen!
Jammer dat de meeting met al me buddies niet doorgaat morgen maar gelukkig al leuk alternatief plan voor morgen en natuurlijk komt er echt nog wel een nieuwe meeting!
Aankomende dinsdag gezellig pakjes avond en kleine is ook al verwend met leuke dingetjes in haar schoen!
Ben afgelopen dinsdag met kleine naar consultatiebureau geweest, gelukkig een vrij positief bezoek deze x en alles ging goed maar wegens verschil in wat ze zag met beide oogjes mag oogtest overnieuw maar daar maak ik me niet zo druk om nu nog!
Op me werk gaat het ook vrij lekker op wat communicatie stoornissen soms na hihi!
Voel me op zich wel redelijk op moment!
XXX
:octoberleaf:

November 27, 2010 om 07:06
Volgens mij toch een nieuw dagboek he? zusje? hahaha jij bent er eentje dusse ogentest moet opnieuw? oke nou als jij je er direct nie druk om maakt zal het wel goedkomen enne men hiero ook nog een dikke knuffel voor jou en Sayenna van mij haah was even op msn namelijk keek even of jij er was maakt niet uit kom hiero ook nog even jaaaaaaaaaaaaaah
fijne zaterdag wens ik jullie beidjes
Dikke knuff Enna:jezelfknuffelen::jezelfknuffelen:
Onbekend
November 27, 2010 om 07:11
hee meiske..

wat fijn.. al die goeie berichten!!
en super dat je minder medicatie mag:D

fijn weekend!!

je bent top!:vrienden02:
liefs
:noortje7:
November 30, 2010 om 11:17
Even een klein verhaaltje voor Sayenna over kabouter Puntmuts en konijntje Pluis.
Kabouter Puntmuts leeft in het magische bos tezamen met zijn papa mama broertjes en een heleboel zusjes en broertjes ooms en tantes en opa en oma. De feeën paddestoelen zijn zijn huis.
Naast het huis onder de Feeën paddestoelen woont konijntje Pluis in zijn holletje ook tezamen met zijn hele familie mama papa broertjes en zusjes ooms en tantes en zijn oude oma Florina Pluis.
Kabouter Puntmuts en konijntje Pluis zijn de beste kameraadjes in de zomer spelen ze vaak samen buiten.
Nu is het winter en er ligt een dik pak sneeuw en kabouter Puntmuts zit voor het raam zuchtend naar buiten te kijken het vriest ook nog dat het kraakt. Hij wilde maar dat het weer zomer was dan kon hij weer lekker op blote voeten buiten spelen samen met zijn vriendje.
In het holletje voor de opening zat ook konijntje Pluis zuchtend naar buiten te kijken en dacht hetzelfde was het maar weer zomer.
In het kabouter huis werd oma dol van het gezucht en het gezeur van kaboutertje Puntmuts en zij dacht nog een paar dagen langer en we orden allemaal dol van het joch daar moeten we iets op verzinnen.
Oma Puntmuts kreeg een goed idee en ging er gelijk mee aan de gang. De volgende ochtend was oma Puntmuts klaar met haar verrassing en heel blij liep ze naar het bedje van kabouter Puntmuts en maakte hem wakker. Kom jochie zei ze hup je bed uit. Kaboutertje puntmuts keek heel verbaasd in zijn ogen wrijvend naar zijn oma wat is er aan de hand? vroeg hij aan zijn oma. Zijn oma lachte en zei ik heb een verrassing voor jou zelf gemaakt.
Kaboutertje Puntmuts volgde opgetogen huppelend zijn oma de keuken in waar het lekker warm was en het rook naar heerlijke jambroodjes pas gebakken.
Wat voor verrassing oma? mag ik het al zien?
Ja hoor zei zijn oma kijk eens wat ik heb gemaakt zodat jij en konijntj Pluis buiten kunnen spelen zonder in die kou te bevriezen?
Kaboutertje Puntmuts zijn oogjes werden heel groot wat is dat oma?
Dat mijn jongetje is en konijnebontpak eentje voor jou en eentje voor konijntje Pluis. Weet je nog wel dat wij al dat bont van mama Pluis kregen toen zij dat niet meer nodig had voor haar baby bedjes?
Nou daar heb ik twee lekkere dikke jasjes en truitjes muten en laarzen van gemaakt. Ja ook voor Konijntje Pluis want ik denk dat hij net zo zit te zuchten en te zeuren als jij en daar zijn mama ook niet blij mee maakt.
Met die kleding en laarzen kunnen jullie fijn buiten spelen.
Trek maar eens gauw aan kleintje.
En onder het toeziend oog van zijn oma kleedde het gelukkige kaboutertje zich snel om alles paste en was heel warm ontzettend warm zelf het arme kaboutertje begon ervan te zweten. Zijn oma duwde hem het andere pak en laarsjes in handen en zei hup naar Pluisje toe en niet binnen komen voor je uitgespeeld bent koud word en honger hebt gekregen.
Kaboutertje Puntmuts haaste zich snel naar konijntje Pluis toe die sip in de opening van het holletje nar buiten zat te kijken.
Kijk Pluis zei kaboutertje Puntmuts watg mijn oma heeft gemaakt trek maar gauw aan dan kunnen we buiten gaan spelen. Het konijntje schrok eerst toen hij Kaboutertje Puntmuts zag hij herkende hem niet direct omdat hij er zo vreemd uitzag en huppelde vrschrikt terug om zijn mama roepend. Toen hij echter Kaboutertje Puntmuts zijn stem hoorde bleef hij staan met bevende snorharen en kloppend hartje Ben jij dat? stotterde Pluisje. Ja antwoorde kaboutertje Puntmuts niet schrikkn ik ben het maar dit heeft oma gemaakt zodat wij buiten kunnen spelen ik heb ook een pak voor jou hier zie je wel? Pluisje huppelde naar Puntmuts toe en bekeek de vreemde kleding Puntmuts verteld konijntje Pluis waar het van was gemaakt en Pluisje trok het snel aan en hupelde vrolijk met kaboutertje Puntmuts naar buiten. De pakken en laarzen waren heerlijk warm en lieten geen water door. De twee kleintjes maakten een sneeuwpop reden sleetje op het bevroren meertje en bleven heerlijk warm n hadden veel plezier het duurde heel lang voor zij moe hongerig en een klein beetje koud waren. Toen gingen zij naar het huis van kaboutertje Puntmuts waar oma Puntmuts hen lachend opwachte en een heerlijke beker warme choclademelk voor hun klaar had staan en natuurlijk verse jambroodjes.
Zo werd het toch nog een fijne winter voor kaboutertje Puntmuts en konijntje Pluis dankzij oma Puntmuts en het konijnebond die mama Pluis aan oma had gegeven.
En vele vele dieren keken die winter heel verbaasd naar die twee kleine vreemdelingen die in het bos aan het spelen waren wie en wat zouden dat toch zijn?

Zo die is voor Sayenna zusje enne jullie krijgen allebei een hele dikke knuffel van mij

:jezelfknuffelen::jezelfknuffelen:

Groetjes je zus Enna
December 2, 2010 om 08:50
Hey zusje men koud he? jij bent nog hard aan het werk maareh jaaaaaaaaah kom je even vertellen hoe lief ik je vind en jou enthousiasme he? maakt dat ik zo graag naar Utrecht kom heb er zo'n zin in helemaal ja echt.

Men dikke knuffel voor jou en Sayenna enne men voor Sayenna heb ik uit puur enthousiasme al even geshopt en iets leuks gevonden want dat lummeltje he? die krijgt iets leuks van mij hahaha nah je bent een beetje tante of niet he? ja toch? tis gewoon een kleinigheidje hoor moet kunnen.

Daaaaaaaaaaaaaaaaag Ennai
:jezelfknuffelen::jezelfknuffelen:
Onbekend
December 4, 2010 om 09:51
:lieveschat:

:hoegaathetmetje:?

kan je wel btje genieten van de sinterklaas.. of is het afzien?

ik vind je zooo lief he!:)

:knuffel:
:noortje7:
December 4, 2010 om 13:41
Heyyyyyyyyyyy zusje? fijne zterdag? hoop het wel enne morgen he? sinterklaas jaaaaaaaaaa

Dikke knuffel van je zus:jezelfknuffelen::jezelfknuffelen:
Onbekend
December 4, 2010 om 14:35
Hoi lieve shouna,
Hoe gaat het met jou? Ben je al bij je dietiste geweest of nog niet? ik moet 16 december en maandag aanstaande naar me andere dietiste voor me vet meting en weging zie het somber in hoor. maar goed tis niet anders. hoop dat je morgen een leuke sinterklaas hebt meid.:martinak:
December 5, 2010 om 10:50
Bedankt voor je krabbeltje ;)

Hoe gaat het nu?? :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan