Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, November 27, 2010

Zwaanstra woog op het moment van schrijven 110.90 kg (bmi: 37.05).

Hallo Buddies en alle andere afvallers,

Een lekker rustig weekje, wel helaas niets afgevallen maar heb dan ook hier en daar gesteggeld. Merk wel nu na 3 maanden bezig te zijn dat ik minder streng wordt. Maar ik wil er graag nog 30 kilo af dus eigenlijk kan ik me dat niet permiteren.Komende week heb ik nog 4 weken voor de kerst nog effe streng erin.

Fijn weekend allemaal!

Groetjes zwaanstra
:schopondermijnkont:
:stepaway:

November 29, 2010 om 15:50
:hoeishethier:

Sorry dat ik zo laat reageer, ben wel op de site geweest, maar ik had niet zo een zin om te tikken. Mijn vader is de laatste tijd niet zo lekker en dat houdt me best wel bezig...aangezien hij al bijna 77 is, en twee lekkende hartkleppen heeft. Nu krijgt hij donderdag a.s allerlei onderzoeken om te zien waar zijn benauwdheid vandaan komt. Dus dat is weer even afwachten. Met lijnen gaat het redelijk, omdat ik in mijn hoofd veel met m'n vader bezig ben heb ik vaak helemaal geen behoefte om te eten. Das ook niet goed, maar zo zit ik in elkaar.

En wat betreft een gouden tip ... mij helpt het wel om naar de diëtiste te gaan. Ik wil toch geen flater slaan en laten zien dat ik echt wel wat in mijn mars heb. Maar al met al blijft het moeilijk, ik wordt zoals jij ook al zegt, ook wat makkelijker. Neem vaak een boterhammetje teveel, en eet s'avonds voor het slapen vaak nog wat.

Maar goed meid,... je bent weer op de hoogte.

Veel succes deze week :lieveweegschaal:

Ik hoop je weer snel te horen!

Groetjes, Sabine
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan