Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, November 27, 2010

MaartjeI woog op het moment van schrijven 81.00 kg (bmi: 30.49).

:hallobuddys:

Hoe is het daar?
Hier super goed... Woehoe :bigsmile:.. Ik voel me super!!! 70,7 weeg ik nu.. nog 0,8 kilo en dan zit ik weer in de 60.. Da's echt lang geleden! Hartstikke fijn natuurlijk!!! Vandaag wel lekker frietjes eten, dus zal daarna wel weer paar daagjes stil staan, maar ach, dat is alweer even dus dat kan best. Bovendien is de stofwisseling weer iets trager geworden deze week, dus het wordt tijd om hem weer eens wat actiever te maken.

Ik heb nu ook een paar kei leuk tuniekjes gekocht.. In maatje m!!!
Terwijl ik alle kleren in 44 vorige week heb weggelegd op zolder.. Da's toch wel een verschil!! Krijg nog steeds overal complimenten, ook van kennissen die dan zeggen: nu ga je toch zeker wel stoppen? Anders wordt je echt te dun. Terwijl ik nog zeker 4 kilo te zwaar ben!! Raar he? Zo zie ik er niet uit volgens hen. Gelukkig in ieder geval!! ;)
Zal dit weekend weer eens wat foto's maken.. Kunnen jullie ook vergelijken!

Vandaag lekker zwemmen :sign04: bij centerparcs, zin in!! morgen lekker rustig aan.. De tijd vliegt wanneer je het druk hebt. Is niet erg, nog even en dan begint een nieuw (slank) jaar..

Heel fijn weekend gewenst!!!
Succes weer volgende week!

Trouwens, voor diegene die het leuk vinden; ik heb nieuwe foto's geplaatst. 1tje van juli en een paar van vandaag.

Liefs

November 27, 2010 om 15:32
Hoi Meis..

Supergoed van je.. bijna onder die 70 Kilo.. je zult je vast enorm trots voelen met deze mooie prestatie :D

Heb je genoten van je frietjes? Is voor mij ook alweer een tijdje geleden.. misschien volgende week een keertje maken zelf :)

mooie foto's hoor.. je ziet echt enorm veel verschil.. goed gedaan.. en ga zo door :)

:mystique1984:
November 29, 2010 om 15:55
Hey Maartje,

Wat een ontzettend mooie foto's, daar zie je echt verschil op! Wauw! Ik lees dat je ook even een uitstapje naar Center Parcs hebt gemaakt om te zwemmen...naar welk park ga je dan?
Ik was met een vriendin in Port Zelande...daar was in deze tijd van het jaar echt heel weinig te doen, en het zwembad was ook nogal aan de kleine kant...in één hot whirlpool kon je maar met vier mensen zitten! Eerder zijn we naar de kempervennen en het heijderbos geweest en die twee parken waren vergeleken bij dt park echt super!
Gelukkig kunnen we ons zelf wel heel goed vermaken en hebben we gewoon een heerlijke vakantie gehad.

Ik hou eigenlijk helemaal niet zo van december...van mij mag het na 30 nov. meteen 1 jan. worden. Niet vanwege het eten maar gewoon omdat het altijd druk en hectisch is en omdat "familie-feesten" niet zo leuk zijn als je mensen moet missen. De komende twee weken ga ik twee keer per week uit eten...dat is een veel groter probleem ;) Ik denk dat mijn kerst-menu maar vooral veel sla is zodat ik nog een beetje met een acceptabel gewicht het nieuwe jaar in kan! Oliebollen lust ik gelukkig niet en drinken doe ik ook al niet zoveel dus rond de feestdagen kom ik gelukkig nooit zoveel aan.

Succes met die laatste loodjes van je en tot gauw!
Groetjes, patricia
November 30, 2010 om 10:56
Hoi hoi,

Het Meerdal...daar zijn we nog niet geweest, maar we gaan elk jaar dus misschien is het een idee om daar volgend jaar dan heen te gaan.

Met musical gaat het erg lekker! Ondanks dat ik in het Ensemble zit mag ik een duet gaan zingen uit Miss Saigon...echt heel erg stoer! De lage noten gaan steeds beter en ik merk dat ik nu ook wat langer in mijn borststem kan blijven zingen en dat dat dan ook steeds beter gaat klinken.

Het zal je niet verbazen dat we met zangles bij musical vaak met belten bezig zijn (echt een musicaldingetje)... dat heb ik met mijn eigen zangles nog niet echt gedaan omdat ik dat best moeilijk vind... Ik kan het ook niet echt lang oefenen want als ik te hoog ga dan voel ik dat best nog wel in mijn keel... Nou ja, het zal vanzelf beter gaan. Eigenlijk vind ik dat belten ook helemaal niet zo mooi klinken maarja, het hoort er nou eenmaal bij!

Hoe ga jij met zingen? Ik hoop dat je inmiddels ook wat leuke optredens hebt gehad na je laatste mindere ervaring...

Succes met nu nog even bikkelen en geniet inderdaad maar eens lekker van het eten wat nog in het vooruitschiet ligt. Dat heb je dubbel en dwars verdient!

Groetjes, patricia
December 1, 2010 om 13:13
Hoi Meis..

Hier waren de frietjes zondag ook wel lekker.. alleen de hele avond last van me maag gehad.. dus valt niet meer zo goed.. ondanks dat ik maar een beetje had genomen en een kroketje.. :(

:mystique1984:
Onbekend
December 3, 2010 om 06:45
Hoi!

Gaat goed hier zeg!!! Op de foto's kun je echt heel goed het verschil zien. Knap gedaan en ga zo door, dan zit je zo onder de 70!

:gazodoor2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan