Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, November 27, 2010

Ola1988 woog op het moment van schrijven 76.90 kg (bmi: 26.30).

even de realiteiten op een rijtje

Einde van 2008 woog ik 98 KG = 33,51 BMI

Toen ik hier begon
dat was in feb woog ik 96 KG = 32,83 BMI

Mijn gewichtvan nu is 75,7 KG = 25.89 BMI

En een gezond gewicht is 73 KG = 24,96 BMI

Ik heb mijn BMI van rood naar oranje zien gaan, en hij kruipt nu langzaam naar het groene gedeelte!!

Gister ging weer wat minder, ik was heel de dag met moeders en de kinderen op pad, in de ochtend mijn boterhammentjes op, s'middags een bruin hard broodje gezond, wat witte choco pepernoten, en ook nog zo een gigantisch lekkere mergpijp :S:S... avond eten dat was gelukkig met mager vlees (het was brocollie stamppot met kaas, maar voordat moeders de kaas door ging stampen heeft ze voor de "zonder kaas versie" opgeschept!!) en daarna in de avond dan weer een bakje paprika chips :S slecht slecht slecht!!

vandaag gaat alweer redelijk goed een flesje water een glas magere melk en 3 boterhammetjes, dadelijk maak ik mezelf een aantal stukjes verse ananas buit! ;)

dat moet wel want morgen viert mama de verjaardag van mijn jongere broertje en zusje, en dan neem ik een stukje taart, die bakkerij hier is overheerlijk, dus dat is me gegunt hihi ;)

en met vandaag balansen en maandag moet het kunnen!!

verder ben ik niet lekker blehhh :S:S snotneus, snotslijm in me keel en me ene oor deed vreselijk zeer gisteravond de oorpijn is godzijdank weg!!

ojaa, gister waren mijn kindjes de qoute van mama "echt niet normaal hoe dano was, zin doordraven" qoute van mij "$^&* "trek het even niet meer".. ze waren druk en drammerig, het uiterste van 2 peuters, vandaag zijn ze weer engeltjes, maar nu had ik gisteravond door alle stress toch bijna een gigantische fout begaan, ik belde me vriend die onderweg was naar huis (om 21.30) op en zei "ik wil macdonald".. ik mag van gods geluk spreken dat hij geen trek had en bijna thuis was, hij zei "lieverd nee joh dat is zonde en ik ben bijna thuis" ;);)

:ola1988:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan