Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, November 27, 2010

Marjan75 woog op het moment van schrijven 85.50 kg (bmi: 26.39).

Hoi!

Stress!! Ik zoek driftig naar inspiratie voor mijn sinterklaasgedichten! Ik moet er 3 maken! AAAAAAHHH!!

Verder gaat het wederom goed hoor, haha! Vandaag weer een net dagje. Heb voor de lunch op kantoor lekkere volkorenbollen, filet amèricain en rucola-melange gehaald, dus heb zitten smullen! Ik ben erg gelukkig met hoe het nu gaat. Ik werk hard, maar dat wordt ook beloond! Zowel op kantoor als bij Weight Watchers. Nu voor m'n studie-uurtjes ook nog een mooie beloning in januari, met mooie cijfers, hoop ik: dan ben ik op en top gelukkig!

Ik was gister even in de stad om sintcadeaus te kopen. Ik zag zoveel leuke kleding hangen! Maar ik wil nu gewoon even niets kopen, ik groei echt als een malle uit al m'n kleren! De dingen die strak zaten toen ik 91,5 woog, beginnen nu losjes te zitten. Ik heb maat 40 tot 44 in m'n kast hangen, dus ik kan nog wel even vooruit. Ik heb dan ook het plan gemaakt om, als ik rond eind maart ofzo op streefgewicht ben, genoeg spaargeld te hebben om een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen! Inclusief nieuwe schoenen, lingerie en accesoires! Kijk er nu al naar uit en de eerste honderd euro is al apart gezet (wordt een duur geintje vrees ik!). Gewoon lekker de stad in en me helemaal suf kopen aan kleding, woohoo!!

Hoe gaat het bij jullie? Willen jullie nu je aan het lijnen bent het liefst ook geen nieuwe kleding kopen?

Liefs!

P.S. Heb vandaag ein-de-lijk m'n springtouw binnen! Hij heeft er anderhalve maand over gedaan om me te bereiken! Jammer dat het nu zo vriest buiten..

November 27, 2010 om 13:52
Heej meis!

Jammer dat je de chocomousse niet gevonden hebt. Ik heb ze toen bij mijn vriendje gegeten dus weet niet waar het vandaan kwam. Maar appie heeft het dus niet?

Fijn dat alles zo lekker gaat, niet alleen lijnen maar ook werk en studie :-)
Ik begrijp zo wat je bedoelt met shoppen.. Ik wil ook steeds kleding kopen enzo, het lokt echt, vooral als je kleding te groot word. Ik heb het heel erg met broeken, al mijn broeken lubberen en moet ik tot boven mijn navel trekken om het er 'een beetje uit te laten zien'. En eindstand: ze zakken toch weer af. Nou vind ik het zonde om dure broeken te gaan kopen, wil nog meer kwijt en is zonde als die binnen no-time ook te groot zijn. Was toevallig vandaag even in Utrecht, had 2 mooie broeken gepast. 1 van g-star, maat 32 maar past nog niet :-( Nouja bij mijn benen en billen, gewoon perfect super mooi. Maar knoop ging niet dicht, dus dat buikje moet echt minder gaan worden. Binnenkort toch maar een nieuwe jeans kopen, alleen dan niet zo een dure, dan is het ook niet zo erg als die niet meer past.

Goed idee van je om geld te sparen en volgend jaar een nieuwe outfitt te kopen! Dat zal echt heerlijk voelen!!!

Goed dat je springtouw binnen is! Jammer van de kou inderdaad, maar heb je binnen niet een plek waar je het kunt doen?

Nou fijn weekend en.. tot snel maar weer!
Liefs Nicole
November 28, 2010 om 06:04
Hey,

hoe vaak ik afgelopen weken al met iets van kleding in mijn hand heb gestaan en dacht: nee, doe dat nou nog niet, want je streven is dat je daar straks niet meer inpast en dat is zonde. :)

Ik laat trouwens dit weekend even gaan, maandag weer echt goed opletten. Tussenresultaat is al dat de aangekomen onsjes er nu dus weer af zijn: vaaaag!

Nog een fijne zondag!

:groetjes2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan