Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, November 27, 2010

Firefeels woog op het moment van schrijven 72.80 kg (bmi: 25.19).

Ik wil dus ook een eetdag bij houden.
De eerste dag was..
Teveel om op te schrijven.
Tja hoe voel je je dan..
Diep sneu.
Morgen een nieuw dagje,
ik kan er toch niks meer aan veranderen nu.

November 27, 2010 om 17:04
Ik heb zelf ook een hele tijd op pro-ana-sites gezeten, vooral toen ik heel diep zat en dan nadien toen ik net heel veel last had van eetbuien. Maar ik ben er ook mee gestopt, want het maakt je kapot.

Is er iemand die op de hoogte is van je afvalpoging? Iemand waar je mee kan praten of die je wat in het oog kan houden ofzo? Of doe je het liever op jezelf?

En een dagje wat meer eten is geen ramp hé :) Morgen gewoon goed wandelen en niet overdreven veel eten (maar wel genoeg :) ). Dat zal je wel lukken!

Mijn dag was euhm...saai ^^ Film gekeken, eten gemaakt, tv gekeken en wat online zitten zoeken naar vacatures. Vannacht/morgenvroeg komt mn vriend gelukkig langs en dan heb ik wat afleiding. Ik moet morgen wel bij mn grootouders gaan eten en dat vind ik alles behalve leuk :(
November 27, 2010 om 17:05
Oh en je mag me zeker toevoegen als buddy! :)
November 27, 2010 om 17:45
Het probleem is vooral de combinatie van de 2. Ik kom sowieso niet goed overeen met mn familie (mn neef, nicht, nonkel en tante zijn er oo bij). Mn oma kookt dan voor ons allemaal (wij hebben niets te zeggen over wat we wel of niet willen, laat staan dat we zelf mogen meehelpen), en dat is dan echt zo soep, hoofdgerecht, dessert en nadien nog taart en koekjes. Soep eet ik sowieso niet graag, het hoofdgerecht is voor mij altijd vegetarisch maar ze kookt véél te veel (vaak zelfs 2 of 3 vegetarische burgers voor mij alleen!!) en ze doen altijd irritant als ge niet alles op eet. Het dessert is ook altijd iets zwaars zoals chocomousse, rijstpap of ijs met chocoladesaus enzo. Ik probeer dat altijd te weigeren, maar vaak eet ik het toch op omdat er anders ruzie van komt. Ik probeer nu wel altijd daar weg te zijn voor ze aan de taart beginnen, maar blij zijn ze daar niet mee. Ze weten nochtans van mn eetstoornis enzo, maar begrijpen doen ze het niet. (of willen ze niet eerder)
We gaan daar om de 2 weken eten, dat is al zo sinds ik klein was en als ik niet mee ga doen ze er echt moeilijk over. Niet leuk, maar ja.

Ik woon inderdaad in België, maar niet dicht bij Antwerpen. Ik woon eerder dicht bij Brussel (zo een 20km), maar mijn vriend is wel van de kanten van Antwerpen. Later ga ik ook ergens wonen tussen Antwerpen en Gent. Waar woon jij ergens? Ik hou van Nederland om te gaan shoppen en boodschappen te gaan doen :D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan