Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 5, 2010

Geschreven door Saskieja

:bollepiet: Vanavond pakjesavond vieren met een paar vrienden. Spelen het Sinterklaasspel waarbij we cadeaus moeten afpakken, ruilen en dergelijke. Altijd leuk.

Vanmiddag nog wel even mijn bed in. Veel wakker gelegen door gesnurk van manlief en geschop tegen mijn ribben van ons mannetje :baby: Heb trouwens een foto van mijn buik geplaatst, ben inmiddels alweer 32 weken zwanger.
Morgen naar de verloskundige. Kan ik weer op de :weegschaalrose:, ben benieuwd.

Zo even naar mijn oma om ons trouwalbum te laten zien en dan even niks tot de visite eind van de middag komt.

Hele fijne week. Snoep vanavond lekker en dan weer de rem erop :)

:saskieja:

Onbekend
December 5, 2010 om 04:59
Mooie foto !! :zwanger:
Geniet van t heerlijk avondje :pietdans:
December 5, 2010 om 13:35
Hoi!

Ik las het begin van je dagboekje in de zijkant van m'n scherm en heb even een kijkje genomen! Prachtige foto's, mooie buik heb je! Heel veel succes met de bevalling straks en geniet vanavond van de gezelligheid want zo'n Sinterklaasspel is altijd erg gezellig!

Groetjes Marjan
December 5, 2010 om 16:09
Leuke foto !
Je ziet er maar goed uit - geniet ervan !!!
Groetjes
December 6, 2010 om 16:28
Hoihoi,

Nounou bikkel is wat overdreven maar het klinkt leuk hahahaha.

Leuke foto van gisteren, de kleine groeit goed zeg. Wel leuke jurk ook, zwart met roze. Blijft ie nog een beheerst of heb je veel last ervan?

Sinterklaas vier ik niet, vroeger deden wij thuis altijd kerst met pakjes onder de boom. Ben nu toch alleen dus doe er niks aan. Wie weet over een aantal jaren als ik een gezinnetje zou hebben. (althans hoop het).

Hoe was jouw pakjesavond? Was het gezellig?

Alles ook goed gegaan bij de verloskundige?

Heel veel succs en ik hoor het snel.

Groetjes,

Arie
December 8, 2010 om 09:03
Wow, als ik jouw buik zie denk ik: wat gaat het toch ontzettend snel, ik vergeet zelf dan wel eens dat ik zelf ook met zo'n enorme toeter rondloop! Hopelijk was alles goed bij de verloskundige! Ik mag komende dinsdag weer, wel fijn dat het nu wat vaker is. Ik ben nu 34,5 week zwanger, en de nesteldrang is vandaag enorm toegeslagen! Ik ben op mijn vrije dag al de hele tijd dingen aan het wassen, aan het klaarleggen en keukenkastjes aan het opruimen en uitsoppen. Dat is toch niet normaal? Echt geen rust meer in mijn kont! Gelukkig heb ik over een ruime week wel verlof, daar kijk ik erg naar uit!

De laatste loodjes, ik ben zo benieuwd in welke volgorde we zullen bevallen! Kan nog alle kanten op volgens mij!

:tp80:
December 8, 2010 om 09:09
Ik heb meteen ook maar even een foto geplaatst, toen zag ik pas hoe enorm mijn buik al is.....
December 10, 2010 om 05:20
Ha Saskia,

mijn kindje lag bij de groeiecho helemaal goed, en een paar weken daarvoor ook al, dus ik ga ervan uit dat hij niet meer draait, aangezien hij ook al een beetje ingedaald was. Ik kan het zelf niet zo goed voelen moet ik zeggen, ik voel wel waar de baby ligt door hardere stukken, maar ik voel niet welk deel ik voel ofzo.

Mijn vent was de hele week ziek, dus ik baalde eerlijk gezegd nogal dat ik alsnog voor alles moest opdraaien. Heb de was gedaan, eten gemaakt, boodschappen gedaan en afgewassen en ben het nu een beetje zat eerlijk gezegd. Tijd dat hij weer beter wordt en voor mij kan zorgen!

Het weekeinde staat gelukkig weer voor de deur, een gek idee want het is mjn laatste weekeinde voor lange tijd waarna ik ook weer echt moet werken. Als het volgende week einde van de week is hoef ik voorlopig helemaal niet meer te werken, heerlijk! Ik tel echt af, de laatste keren vroeg op, de laatste keren alles!

Ik merk trouwens dat ik het met eten allemaal niet meer zo goed doe. Het is moeilijk gezond te eten als je maar blijft groeien vind ik. En als ik moe ben en het druk heb ben ik zoiezo geneigd slechter te gaan eten en tja, dat is dus wel te merken. Ik ben nu vandaag precies 20 kilo aangekomen, ik weeg nu 96,1 kilo. Onder die 100 hoop ik toch echt wel te blijven, maar als het zo doorgaat zal het erom spannen... Ik ga wel echt proberen om in mijn verlof veel te wandelen en gezond te eten, want ik heb wel de hoop dat ik wat meer energie voor wandelingetjes heb als ik niet meer hoef te werken. Elke dag even naar buiten gaat wel mijn doel zijn!

Fijn weekeinde alvast!

:tp80:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan