Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 5, 2010

Rodeport woog op het moment van schrijven 59.40 kg (bmi: 24.72).

Vanochtend heb ik hubby uitgezwaaid voor 2 weken en nu ben ik even 'de kasten' aan het leegruimen. Ga straks wel lekker wat trainen, en morgen ga ik er weer helemaal tegenaan. En ook daar heb ik wel zin in!

December 5, 2010 om 06:06
Is je man weg voor zijn werk? Gebeurt dat vaker en kan jij daar een beetje tegen? Mijn man was laatst een week voor zijn werk weg en ik vind het moeilijk om daar aan te wennen. Niet dat ik het hier thuis zelf niet red hoor, alles loopt gewoon door, maar ik kan nou niet zeggen dat ik er vrolijk van wordt..
December 5, 2010 om 08:10
Ik zal er ook aan moeten wennen dat mijn man regelmatig weg zal gaan voor zijn werk. Ik vind er niets aan. Sommige mensen zeiden tegen me: joh..lekker je hebt even alle tijd voor jezelf, plan wat leuke dingen.. ik weet niet hoe oud jouw kinderen zijn (je schreeft dat jouw jongens vrijdag weer thuiskomen?), maar ik heb een tweeling (j/m) van 14 en nog een zoon van 12. Die zitten overdag op school, ik vind het dan geen prettig idee om dan zelf 's avonds nog eens de hort op te gaan. Tenslotte missen zij hun vader ook.

Hoe vul jij de "stille" avonden op?
December 6, 2010 om 03:27
Fijn dat je weer frisse moed gevonden hebt om er tegen aan te gaan met lekker bewegen en gezond eten. Af en toe komen we toch nog wel hindernissen tegen hé. Maar ik denk wel dat we de klik gemaakt hebben in ons hoofd en dat het belangrijkste is gezond leven en eten. Tja, en af en toe een uitschuiver dat is toch wel normaal denk ik.

Maroe
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan