Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 5, 2010

Vlienelien woog op het moment van schrijven 73.80 kg (bmi: 24.66).

Ik heb vandaag maar gewogen, omdat er morgen niet veel van komt.
En ook nu weer ben ik nog blijer dan ervoor! 73,8kg!
Geen idee hoe het eraf gaat, want ik eet redelijk veel koolhydraten en heb afgelopen week amper begwogen (met de bus naar stage/station/school). Ik heb gisteren zelfs een mini fonduetje gepakt (glas met gesmolten chocolade en met een cocktailprikker wat minimarsmellows erin gedipt).

Achja.. Morgen zal het een en ander er weer bij komen :P Wij vieren namelijk maandagavond Sinterklaas. Ik heb chocoladecupcakes gemaakt en mijn moeder gevulde speculaas.. En er zullen vast van die heerlijke schuimpjes op tafel staan (die heb ik dit jaar nog niet gehad!)

Ik kan nog steeds niet geloven dat ik richting die 70 ga. Het is nog zo vreemd.

En die kerstkilo's ga ik ook snel weer verbranden. Mijn zus en ik gaan namelijk in januari beginnen met Aquapower. Dat is een sport in het water (joh!) waarin we vanalles doen. Ik zal even het stukje van de site kopieren.

"Aquapower is een combinatie van allerlei aquasportieve activiteiten zoals: aquajoggen, aquarobics, aquaspinning, aquasteps, trimzwemmen en circuittraining. De lessen worden gegeven in zowel diep als ondiep water en bestaan uit een warming-up, een inspanningsgedeelte en een cooling-down. Aquapower heeft als doel de algemene conditie te verbeteren. Ook zijn de lessen geschikt voor vetverbranding."

Heb er nu al zin in!

December 5, 2010 om 07:52
Soow! je bent me bijna aan het inhalen!! ;) Goed bezig!! Dat motiveert me wel hoor, op een positieve manier wil ik dan toch niet dat je me inhaalt hahaha, hoewel ik natuurlijk tegelijkertijd ook wil dat jij afvalt. Snap je een beetje wat ik bedoel?

Geniet lekker van de sinterklaas viering! Wij vieren het dit jaar voor het eerst niet meer thuis. Mn jongste zusje is 11 dus die geloofd al lang niet meer. We vierden het nog wel bij oma, daar zijn nog heel veel kleinkinderen die nog wel geloven. Ik vind het altijd gezellig :).


Dat aqua power klinkt wel heel leuk en goed eigenlijk!! En heb het idee dat het in het water toch iets minder zwaar aanvoelt. Ik wil eigenlijk ook weer aan sport doen, maar niet die saaie fitness, daar heb ik het helemaal mee gehad hoor.. En voor teamsporten heb ik geen tijd want ik werk ik het weekend, dus dat valt ook al af.
Misschien de mp3's er weer eens bij pakken, maar niet met de sneeuw haha.

Fijne dag vandaag!

:jorina:
December 9, 2010 om 15:59
Heey!

Vond die jasjes die je op twitter liet zien wel leuk. Die ene was sportiever, casual en wat stoerder en die andere netjes.. Net wat je wil haha.

Maar wel goed dat je er mee wacht tot je 70 weegt, want zon jasje moet wel perfect zitten vind ik. Een rokje ofzo kan je met een riem nog wel mooi aan maar zo'n jasje mag niet te ruim zijn vind ik haha.

Heb zelf ook een blazer die nu veel te groot is, als ik die aan heb kan in aan beide kanten in de taille wel 5 cm pakken, geen gezicht haha. Die was ook al wel een beetje ruim toen ik hem kocht hoor. Hij was maar 5 euro in een outlet winkel dus dacht: neem hem mee ;). Nu heb ik er niets meer aan..

Toch heb ik vorige week wel wat dingetjes gekocht, had niet echt veel leuke dingen meer (vast nog genoeg maar dat vind je dan haha). en had écht zin om te winkelen dus heb ik een paar dingen gekocht.. Maar laatste tijd vooral schoenen haha, die passen toch altijd ;). En ben een beetje van de hoge hakken geworden, heb nu 3 paar. 1 paar met zo'n houten stevige hak en 2 sleehak modellen. En ook nog 2 paar laarzen met een klein hakje.
Maar ook nog sneakers, net waar ik zin in heb haha.Hoe gaat het met de kilootjes??
December 16, 2010 om 13:00
Hoihoi!

Ik zie je regelmatig op twitter voorbij komen, maar hoe gaat het hier haha??
Ga je je doel voor kerst halen.

Ik weet dat we eigenlijk 70 hadden afgesproken, maar dat gaat hem bij mij niet worden. 72,5 misschien nog wel, daarvoor moet ik nog 0.5 afvallen. Nouja, als ik het niet haal vind ik het niet zo erg hoor. Ik hoop het niet maar reken er wel op dat ik iets aankom met kerst en dan ga ik daarna wel voor de 72,5.

1e kerstdag overdag gaan we naar mn vader, het avond eten + de avond bij robs ouders. We gaan daarmee naar de chinees, uit eten. En 2e kerstdag naar mijn moeder, gaan we gourmetten.

Ik moet wel op kerstavond en 2e kerstdag-avond werken, en dat zijn beide erg drukke dagen waarbij ik op en neer ren haha, dus ik hoop daarmee weer het nodige te verbranden.

Wat ga jij eigenlijk met kerst doen en eten haha?

:jorina:
December 19, 2010 om 07:10
Heyhey

Snap dat wel hoor, ik kan op mn iphone ook niet makkelijk valtaffen. Ik plaagde je maar een beetje ;).

Jammer dat je alweer wat aangekomen bent, maar opzich ben je natuurlijk ook al best wat kwijt, dus daar mag je ook al trots op zijn toch. En nu is het ook gewoon een moeilijke maand, in januari gewoon weer je dr frank erbij pakken en dan gaat dat wel goed komen.

Wat voor tattoo ga je laten zetten of is dat nog een verrassing?

Ik ben pas 1 keer op de cursus geweest, al ben ik ook ooit eens 2 keer met een vriendin mee geweest, dus 3 keer geweest.
Als je binnen komt wordt je gewogen, niet open en bloot maar best discreet en dan kun je plaatsnemen. En dan begint het eigenlijk, je coach gaat dan een half uurtje een soort hoorcollege geven (maar dan gezellig) over een bepaald thema dat aansluit bijv bij de tijd van het jaar. Vorige week praatte ze over kerstdiners en buffetten. Wat je het best wel en niet kan doen, tips over hoe je toch kan genieten en zo min mogelijk aanomt etc. En dan is het een soort van interactief hoorcollege haha, ze vraagt dan dingen aan de groep en je kan vragen stellen.

Ik vond het best gezellig maar ik weet dat ik het ook makkelijk zonder kan, het kost namelijk 29 euro per maand om elke week naar zo'n bijeenkomst te mogen. Sommigen hebben dat waarschijnlijk echt nodig maar ik niet perse, niet voor dat geld haha. Ik kan mezelf ook wel goed motiveren en voorlichten haha.

Die mp3tjes zijn nog niet beluisterd haha, misschien als de sneeuw weg is en het voorjaar begint haha.

Met oud en nieuw gaan we naar robs zusje, die nu ook hier woont in een appartement van robs vader. Heel ideaal: hoeven de deur niet echt uit maar komt geen troep in huis hahaha ;). Wat ga jij doen??

:jorina:
December 21, 2010 om 02:56
Hmm ja die ene ons moet te doen zijn gok ik ;).
December 27, 2010 om 07:36
Heyhey

Had het net al getwitterd maar ben zo blij: 6 ons eraf deze week! :)
Ben best verbaasd eigenlijk. Ik heb best lekker gegeten, wel heel rustig en de tijd genomen voor elke hap. Ook vaak even mn bestek neergelegd voor een minuutje om wat te drinken (spa rood) en dan rustig weer verder gegeten. En heb dit weekend 3x een toetje op en ook een paar chocolaatjes. En dan nog afvallen!
Maandag woog ik 72,6, vrijdag woog ik 72,1 en vandaag 72,0 :)

Heb jij je al durven wegen? En heb je leuke dagen gehad?

Ik zat te denken: misschien kunnen we binnekort eens met zelia, jij en ik iets gaan drinken of afspreken of zo, als jullie dat leuk vinden? Zien jullie elkaar eigenlijk nog wel vaak?

:jorina:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan