Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 5, 2010

Theaterdier woog op het moment van schrijven 95.00 kg (bmi: 32.87).

Nou een week na de vakantie is die ene kilo te veel er gelukkig al weer af...ondanks twee etentjes deze week. Straks lekker sinterklaas vieren en komende week weer twee etentjes en dan komen er even wat minder verleidingen op mijn pad. Ik hoop dat ik dan in ieder geval weer gelijk met mijn streefgewicht kan komen... even doorzetten dus!
Voor kerst en oud en nieuw heb ik niet zulke schokkende plannen...dat scheelt weer. Het was een drukke maar vooral ook leuke week. Naar een diner-show geweest van twee menstalisten die ik zo ongeveer één keer per maand bezoek. En naar een oudjaars/decennium conference van onder andere Arie Koomen geweest, er waren nog twee andere heren bij ene Wilko en Menno...die waren best oké maar kon ik verder niet. We hebben in ieder geval wel lekker gelachen en daar gaat het uiteindelijk toch om.
Op mijn werk ben ik vooral druk bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje voor 65 mensen. Aanstaande donderdag gaat dat gebeuren en ineens ben ik daar toch wel een beetje zenuwachtig voor...je hoop toch dat iedereen het naar z'n zin heeft! Buiten mijn mede-organisatoren weten de collega's nog helemaal niet wat ze gaan doen dus naast het vaak stiekem regelen wordt ik ook nog wel eens hier en daar uitgehoord... best leuk maar ik denk dat ik ook wel weer blij ben als het vrijdag is en alles gewoon helemaal top is gegaan!

Voor iedereen...hele fijne sinterklaas, en succes met de pepernoten-chocoladeletter kilo's de komende week ;)

Dikke kus, patricia

December 5, 2010 om 13:38
Hoi!

Ik las het begin van je dagboekje in de zijkant van m'n scherm en dacht: laat ik eens een kijkje nemen! Ik herken dat drukke wel van de decembermaand! Dan heb je 's avonds ineens van alles te doen!
Succes met de etentjes deze week!

Groetjes Marjan
December 15, 2010 om 04:41
Hee hee!
Hoe is het daar?

Liefs
January 1, 2011 om 08:25
Hee meid,

:happynewyear08:

Veel succes dit jaar met afvallen.

Liefs, Maartje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan