Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 5, 2010

Lique58 woog op het moment van schrijven 93.70 kg (bmi: 31.67).

Met name de afgelopen week behoorlijk aan het vechten geweest om toch maar niet een sigaret op te steken. Raar dat het zo met vlagen komt en op de vreemdste momenten. Daarentegen schiet de avond Champix er wel eens bij in omdat ik dus helemaal niet met roken bezig ben. Erg verwarrend.

Ben meer gaan eten (lees snaaien) met als resultaat dat ik per week 1 kilo aankom. Dat moet een halt toegeroepen worden, maar weet niet hoe. Ik moet ook meer bewegen, maar met dit prutweer is de fiets niet aantrekkelijk en aan lopen heb ik een broertje dood. Kan natuurlijk met het uitgespaarde geld een abonnement op de sportschool nemen, maar de drempel is te hoog en ik weet niet waarom. Geef te veel toe aan mijn luiigheid.

Ook dit zal wel een gedachtenkronkel zijn (boek 'Nederland stopt') dus daar ga ik aan werken.

Heb net in mijn gewichttabel zitten spitten en kom tot de conclusie dat ik nu het gewicht heb van ca. een jaar geleden. Komende week vervalt mijn special care abonnement en ik heb me voorgenomen het ca. 3 maanden aan te kijken zonder en de effecten van het niet roken voor lief te nemen. Begin maart 2011 maar met een nieuwe mindset proberen alsnog 10kg af te vallen. Realiseer me wel dat dit geen vrijbrief is om alles wat los en vast zit in m'n mond te steken, maar en/en gaat gewoonweg niet lukken.

Veel plezier voor wie Sinterklaas viert en niet te veel snoepen van kruidnootjes, speculaas en chocoladeletter.


Onbekend
December 5, 2010 om 14:10
Ik denk dat het je vast gaat lukken hoor, volhouden want je bent met het stoppen met roken op de goede weg, en daarna kun je weer aan de kilo's gaan werken, komt vast goed met je!
gr. Liesbeth
Onbekend
December 6, 2010 om 06:51
Blijkbaar toch moeilijk om twee doelen tegelijk te behalen! Er gaan ook steeds meer stemmen op dat multitasken ook niet echt kan ;-).
Je weet al dat je kunt afvallen, dus misschien nu gaan voor het niet-roken?En dan kun je daarna weer afvallen. Het was voor mij ook geen goed jaar :-(
Nu ja, in elk geval heb ik gezellige buddies, das ook wat!
Groetjes,
E
Onbekend
December 6, 2010 om 13:54
Ha Liedeke,

Irritant trouwens he dat dat gewicht er met een noodgang weer aankomt? Waarschijnlijk is het niet alleen het snaaien. Het niet roken zal ongetwijfeld een andere stofwisseling tot gevolg hebben, moet je lichaam ook weer aan wennen. Probeer de schade beperkt te houden en stel gewoon een nieuw doel, je kunt het!
Ik stuur je nog even een PBtje.

groeten,
Luisa
Onbekend
December 10, 2010 om 08:37
Hoi Hoi,

Ben je nog goed thuisgekomen gisteren? Ik heb vandaag mijn nieuwe vest aan; de kat vindt de franjes erg leuk speelgoed ;-)
Fijne en gezellige dag vandaag! Heb je je nieuwe rokje aan? :-)

Goed weekeinde,
Ellen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan