Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 5, 2010

Edithno1 woog op het moment van schrijven 74.00 kg (bmi: 23.89).

Gatverdamme....alweer bijgekomen. Ik ga maar eens bij ons hier in 't dorp naar dat Bodymince informeren. Maar dat lijkt me weer echt zo'n duur grapje waar je uiteindelijk toch weer zwaarder uitkomt.....
Net als Bodybalance, elk dieet, EGA en noem maar op. Tegenwoordig is elke methode geen dieet meer maar een aanpassing van je levensstijl. Ja, dag! Alleen maar sla en kip en gezond....dat is een dieet en ja daar val je van af maar zodra ik weer gewoon ga eten (met snoep en uiteten en koffie met gebak op een feestje) dan gaat het weer snel omhoog. Ook met 3x per week sporten. Of ligt 't allemaal aan mij en doe ik iets fout dat ik altijd lekkere trek heb?

December 6, 2010 om 16:24
hallo Edith,

Helaas is het niet een en al succes, ook dit dieet valt voor ons lekkerbekken onder een levenslange straf. je moet gedisciplineerd zijn en blijven anders zitten de kilo´s er zo weer aan. Ik was 24 kilo afgevallen en daar zitten wel weer meer dan 10 van aan. En ik heb mijn kasten vol met zakjes met poeders en koekjes allemaal koolhydraat arm maar kan me er slecht toe zetten om het vol te houden. Die eerste keer ging het prima zeker met intensieve begeleiding 2x per week wegen en peptalk en die massages die echt wel verstevigend werken. ongeveer 10x voor 550 euro en je hebt zeker minstens 2 series nodig. Een voorraad vitaminepreparaten waar je ook nog eens 150 euro voor telt en dan die eiwitpreparaten waar je er 4 a 5 per dag van neemt. en een body van 30 euro....alles bij elkaar best prijzig maar ik was helemaal gelukkig toen die kilo´s eraf vlogen. maar deze 2e keer ging het niet en nog steeds niet en was het in mijn geval dus weggegooid geld .....jammer hoor, maar ik geef niet helemaal op ik modder gewoon een beetje door....daar ben ik als lekkerbek toe veroordeeld!

Ik hoop dat je iets met mijn antwoord kan,
veel sterkte met afvallen!
Groetjes Sandra
December 22, 2010 om 10:03
hoi,

Ik was wat aan het neuzen op de site over Bodymince.
Ook ik heb belangstelling om te starten.
Ben jij er al uit?
Of al begonnen?
Nou, in ieder geval vast succes met afvallen!!!

groetjes Annemarie
December 23, 2010 om 06:50
hoi,

Ik heb bodymince ook gebeld en zij gaf gelijk de kosten door. erg netjes juist..
Wat voor dieet doe je nu???
Op zich heb ik nog niet zo'n haast om snel af te vallen. Langzaam mag ook.
Dicipline is mijn probleem. Ik denk doordat je elke week naar bodymince toe gaat de motivatie en dicipline beter zal lukken. hoop ik.
daar wegen enzo. Maar ik ben er nog niet over uit of ik het moet doen. Voor dat bedrag kan ik ook op vakantie. maar ja met dit lijf word ik ook niet blij op het strand...
Ik houd vaak een dieet maar een paar dagen vol en dan is t alweer mis vandaar. zucht!!!

Groetjes Annemarie
January 5, 2011 om 11:11
hoi,

nou, ik ben eruit. bodymince vind ik te duur en te extreem in afvallen.
Het gaat dan zo snel dat ik denk dat t er zo weer bij is als ik weer 'normaal'ga eten.
Gisteren ben ik naar een bijeenkomst van de weightwatchers geweest en daar start ik nu mee. Dus....hopenlijk over een tijdje wat kilo's lichter!!!
succes met afvallen in 2011!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan