Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 5, 2010

Rippedgirl woog op het moment van schrijven 65.10 kg (bmi: 23.91).

Dinsdag 7 december
Overdag eten gaat goed, maar 's avonds is momenteel echt een drama. Ik ben naar de supermarkt geweest gister om mezelf te verwennen, omdat het mocht. Maar heb slechte dingen gekocht en in één keer opgegeten. Ik heb vooral heel veel behoefte aan vet eten merk ik.
Dus bij deze ben ik weer gestopt met mijn relaxte week en ga ik weer gewoon door op mijn oude manier. Daar voel ik me veel beter bij, als ik tenminste niet ga panieken over elke kleinigheid! Ik eet nu alleen 2 boterhammen per dag extra. Op die manier kan ik over een paar weken mijn kcal inname iets verlagen, wat hopelijk resulteert in minder kilo's op de weegschaal.
Moet er ook alert op zijn dat ik 's avonds ga koken, want daar kom ik ook niet elke dag meer aan toe. Wegen doe ik even niet, omdat ik toch mega zwaar ben nu en het even geen zin heeft dus. Ik wil de draad weer goed oppakken, want dat roekeloos vreten ben ik nu na een paar dagen wel zat.
Het positieve nieuws is dat toen ik vanmorgen in de spiegel keek, ik echt wel zichtbare en mooi gevormde spieren begin te krijgen. Schouders, bovenarmen, onderarmen, buik. Als je het vet wegdenkt, dan zit daar echt wel een mooi lijf onder! Dus blijven door bikkelen! Ik krijg trouwens veel complimenten over mijn inzet en progressie, dus dat is wel tof. Nu al dat vet nog... vooral op (onderkant) buik & lovehandles! En bovenbenen, billen, kuiten...


Zondag 5 december
Paar dagen wat problemem gehad met Internet, beetje irritant! Dus vandaar dat het even stil was.

De afgelopen week vond ik best wel zwaar. Eigenlijk zei mijn lichaam dat het strenge gedoe maar afgelopen moest zijn, maar ik had in mijn hoofd om tot vandaag streng te zijn, dus dan gebeurt dat ook gewoon. Haha! Maar enorm veel heeft het me niet opgeleverd. Ik heb het de afgelopen week ook wel echt zwaar gehad en ben dinsdag even de fout in gegaan. Toen had ik net boodschappen gedaan en heb een heel zakje à 1200kcal cashewnoten opgegeten + nog wat kaas. Echt erg. Daarna wel weer goed herpakt, maar met moeilijke momenten. Gewicht schommelde rondom de 65 kilo.

Ik wil nu mijn lijf weer even wakkerschudden en een paar dagen wat meer gaan eten. Niet extreem, maar gewoon. En dan langzamerhand weer gaan minderen, want ondanks dat het af en toe zwaar was, voel ik me daar toch prettig bij. Alleen moet ik dan misschien wat cheatmaaltijden inlassen of zo. Ik moet niet al te bang zijn dat ik daar opeens enorm van aankom, zolang de basis maar goed is. Of wat meer variatie of zo.

Ik heb ook een nieuw streefgewicht ingevuld voor 31 december 2010. En dat is 64 kilo. Het zou lekker zijn om daarmee het jaar te kunnen eindigen. Toeval: dan zou ik precies 10 kilo zijn afgevallen, wow! Nu dus nog even hard mijn best doen die laatste paar weken!

Sporten gaat verder lekker. Conditietest gedaan en daar kwam een goede score uit, weet niet meer precies hoeveel. Verder weer nieuwe oefeningen, die worden steeds maar pittiger, maar dat is juist leuk! Ik maak me alleen wel een klein beetje zorgen om mijn vet%, want die is niet echt naar beneden gegaan, terwijl mijn gewicht wel is gedaald, dus betekent dat eigenlijk dat ik spieren verbrand heb? Hmm? Dat is niet te bedoeling!
Hardlopen gaat verder ook goed, merk verbetering in conditie. Vanmorgen nog even gelopen, tussen alle plassen en overblijfselen van de sneeuw door. Wel geinig, maar het loopt niet echt lekker en je moet echt goed alert zijn en zorgen dat je niet uitglijdt!

Maar goed, de weegschaal gaat dus heel even aan de kant, maar daarna ga ik weer knallen!!!

Onbekend
December 17, 2010 om 05:52
Hoi,

Hoe is het nu? Wil het nog zoals jij wil? Hoe gaat het met sporten? Ga jij trouwens nog iets met je hardlopen doen, zoals wedstrijden of een halve/hele marathon??

Jij hebt een mooi gewicht, mooi binnen je bmi! Top! Nu de laatste kilo's nog om je helemaal lekker te voelen. Zie dat je, net als ik, dit jaar nog zo'n 1,5 kilo kwijt wil. Dat moet op zich haalbaar zijn! Kom op meid :doittogether:!

*8* :volhouden:

Groetjes, Karin
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan