Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 5, 2010

Lorre1988 woog op het moment van schrijven 64.40 kg (bmi: 24.24).

wat een drama dit weekend met eten zeg:beschaamd:

Vrijdag moest ik een moedervlek weg laten halen, waar ik best wel zenuwachtig voor was, omdat er nog nooit in mij gesneden was. Daarna was ik nog wat trillerig dus vond ik dat ik wel een cappucino verdiende met een beetje suiker erin! Big mistake!!! Het hek was van de dam en ik ben me dit weekend helemaal te buiten gegaan aan chocoladeletters, gevulde speculaas,gewone speculaas, chips, patat, frikandellen, bapaos en een berlinerbol:taartgulzig: als ik dit zo lees is het eigenlijk om me dood te schamen!

Ik heb mezelf net streng toegesproken en ga vanaf morgen weer een goeie start van de week maken met gezond eten. Ook ga ik maar niet morgen op de weegschaal staan, want of het nou wel of niet meevalt met hoeveel ik ben aangekomen ik ga er sowieso eerder slecht van eten. Als het meevalt denk ik: Oooooooooohw nou als ik hier al niet zo veel van ben aangekomen dan kan ik vandaag nog wel dat laatste stukje chocola eten ( en dan blijft dat natuurlijk niet bij dat ene stukje)

Maar als ik wel veel ben aangekomen denk ik: GVD!! Nou ja dan maakt het nu toch niet meer uit wat ik eet, dan kan ik dit ook wel nog eten ( en ga ook op de schranstoer)

DUS: morgen niet wegen & weer normaal eten, zodat als ik dan vrijdag op de weegschaal sta ik hopelijk gelijk ben gebleven op de 57,3 kilo!

Nou ik wens iedereen nog een heerlijke Sinterklaasavond & veel succes de komende week weer!!

:byebye:


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan