Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 5, 2010

Marjan75 woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 26.42).

Hoi!

Wat heb ik een heerlijk weekend gehad zeg! Gisteren wezen winkelen met een vriendinnetje. Vorige week was ik ook geweest maar alleen maar om Sinterklaascadeautjes te kopen. M'n vriendin kocht toen een prachtig strapless, zwart jurkje voor kerst. Toen bedacht ik me gisteren ineens dat ik ook wat moois voor kerst wilde. Iets wat ik ook nog kon dragen als ik verder afval en wat mooi is voor na het werk. Het is een prachtig zwart jurkje met kant van de Vila geworden, dat zachtpaars gevoerd is, dat zie je er doorheen. Hij komt tot iets boven de knie. Met een mooi, zwart colbertje eroverheen, een zwarte panty en zwarte laarzen met een hak kan ik er zó mee naar m'n werk. Met zwarte pumps en een legging kan ik er mee de discotheek in. Ben er zó blij mee! En voel me er ook heel vrouwelijk in.
Ook heb ik een nieuw spelletje voor de Nintendo DSi gekocht, aangezien ik zo dom was om de update voor internet op de DSi te doen waardoor mijn "download-je-spellen-illegaal"-kaartje het niet meer deed. Nou ja, dit is wel zo eerlijk. Het is "Professor Layton en de doos van Pandora" geworden, een leuk spelverhaal waarin je allemaal kleine puzzeltjes en raadseltjes op moet lossen.

Het is heerlijk om zo lief voor mezelf te zijn. Klinkt stom maar ben zo ongelooflijk trots op mezelf dat het zo goed gaat! En je moet ook goed voor jezelf zorgen, toch?;)

Ik heb met dat vriendinnetje bij haar ouders groentensoep met harde broodjes (met beleg: filet amèricain, verse ham.. mmm!) gegeten en daarna hebben we even lekker bankgehangen. Rond een uur of half twaalf naar de plaatselijk kroeg en eind van het verhaaltje lag ik om 3 uur pas in bed, uiteraard nog even te DS'en haha!

Vandaag lekker uitgeslapen en met m'n moeder en broer even langsgeweest bij m'n oudere broer die sinds drie maanden papa is van mijn prachtige nichtje. Zo'n heerlijk meisje is het, en ze groeit ook zo hard! Mama had als verassing voor het hele gezin chocoladeletters gekocht! Die ga ik lekker in stukjes van 40 gram breken en dan heb ik weer een paar lekkere tussendoortjes à 4 ProPoints gecreëerd. Vanavond met het hele gezin op de bank "Boer zoekt vrouw"-terugblik kijken. Pot pickwick Wintergloed thee erbij en lekkere manderijntjes en Marjan is helemaal gelukkig!

Wat een burgerlijkheid weer dit weekend, maar dat is wel lekker na een week vliegen en rennen voor Sinterklaas!

Hoe gaat het bij jullie?

Liefs!

Onbekend
December 5, 2010 om 15:31
Hoi Marjan,

Ik zag dag je een berichtje had geplaatst op mijn pagina. Nu kom ik even bij jou kijken. Ik zie dat je Weight Watchers volgt. Heb ik jaren gedaan. Mijn eerste lijnpoging begon bij de WW toen ik 16 jaar oud was. Ik ben mijn hele leven vaste klant bij de WW geweest. Vaak ook op gewicht geweest. Ik ken je geworstel met gewicht maar al te goed. Het is 'the story of my life'. Ik hoop voor jou dat jij het op een jongere leeftijd onder controle krijgt dan ik want als ik zo terug kijk op mijn leven heeft mijn overgewicht veel plezier verpest in mijn leven. Het WW programma is fantastisch. De reden waarom ik op dit moment voor een ander systeem heb gekozen is omdat het elke week toch 10 euro kost (+ de nodige kookboeken en tijdschriften die ik altijd wil hebben). Ik heb het wel thuis alleen geprobeerd maar dat lukt me ook niet goed. De reden waarom ik voor 1000 kcal. + 1 zon(dig)dag heb gekozen is omdat ik een verhaaltje van een vrouw had gelezen die op die manier 40 kg. of zo was afgevallen. Het is inderdaad niet veel door de weeks maar het uitzicht op een 'vrije dag' maakt het voor mij goed te doen. Ik weet niet of ik het volhou maar als ik gierende honger krijg ga ik gewoon iets meer eten. Afgelopen week is het in elk geval prima gegaan. Maar WW is een prima programma hoor, sta ik helemaal achter. Ga ervoor meisje, ik wens je alle succes!

groetjes, macorietje
December 6, 2010 om 04:51
Hoi Meis!!

Je weekendje klinkt heerlijk! Gezellig toch! En wat leuk van je nieuwe jurkje, klinkt erg mooi! En altijd handig om iets moois te hebben wat je niet alleen met kerst draagt, maar ook daarna nog kan dragen!

Bij mij is de sint ook lang gekomen. Eerst bij mijn schoonouders, een leuke bloem-ring gekregen en een Holland agenda, erg schattig en lief! Toen ik thuis kwam stond mijn schoen voor de openhaard, met een chocoladeletter van Stam, die chocolaterie... te lekker!!!
Is een goed idee wat jij zegt, gewoon in 40gram snijden en een lekker tussendoortje voor 4 punten! Dat ga ik denk ik ook maar doen!

Ik heb helaas niet zo een geweldige week gehad :--( En heb het aan mezelf te danken! Ik had even helemaal schijt aan de WW, en waarom? Geen idee.. ik had gewoon zin om te eten waar ik trek in had. Dat heb ik dus ook gedaan, dom dom :dommie: Ik denk ook wel dat ik weet hoe het komt, vanavond ga ik niet naar de WW, en dan is het toch wel erg makkelijk om je te laten gaan, ik had zoiets van ach.. volgende week pas weer wegen. Maargoed, ik ga gewoon weer verder en er hard tegenaan. Ik heb nog een week en hoop dan wel wat afgevallen te zijn!!

Verder ook een lekker weekendje gehad, zaterdag het centrum in. Zaterdagavond bij mijn vriendje geslapen en gister lekker lui geweest thuis en s'avonds bij vrienden geweest.

Wat je schrijft dat je hardstikke trots op jezelf bent, dat is toch juist goed!! Je mag ook echt trots zijn dat je het zo goed volhoud en er zo goed mee bezig bent!!

Liefs Nicole
December 6, 2010 om 06:04
Hey,
kei leuk dat je bij mij een berichtje hebt geplaatst.
Nu dus even kijken wie jij bent. Een kei leuke meid dus die het gevecht is aangegaan met de kilo's. Altijd goed!
Nee zeggen doe ik ook niet tegen eten, wel van alles veel minder straks weer (na mijn werpverhaal) en heel veel bewegen is mijn motto. Hoe meer ik beweeg, hoe meer er gegeten kan worden!
Gaaf dat je een nieuwe jurk hebt gekocht, ik zeg voor jezelf zorgen is altijd toppie!
Groetjes en tot de volgende keer!
:heufster:
December 6, 2010 om 06:41
Hey lieve buddy,

ik heb naar je geluisterd en nogmaals mijn plan onder de loep genomen.
Eerst dacht ik altijd: om de 2 kilo streefdoel, tja, dan gaat het belonen wel erg snel. Maar ik ga het toch proberen, want ik merk dat de 2 kilo's er helemaal niet zo snel meer afgaan als in het begin. Ik heb me de afgelopen twee weken ook niet goed aan mijn eetritme gehouden en daardoor is er natuurlijk ook niets gebeurd. Maar het zou mooi zijn als ik tot de kerst weer ga afvallen, want met de kerstdagen zal ik ook wel weer stilstaan.
Vandaag begin ik dus met een schone lei. Ben benieuwd hoe het gaat.
Jij gaat/bent top!

:hugsforyou:
Onbekend
December 6, 2010 om 13:07
Hoi Marjan,

Zie pas nu nét dat je mij dit advies hebt gegeven! Gelukkig heb ik het eten al lang en breed op en het was heerlijk!
Het ging mij erom dat je het gewoon op de tabel nergens kunt vinden, dat vind ik zo jammer. Maar ik zal proberen of het toe te voegen valt, wie weet kunnen anderen daar dan hun voordeel ook doen!
En tuurlijk Tjap Tjoy is idd het meest geschikt, vooral omdat er veel groete bij zit.
Bedankt in ieder geval en leuk dat je in mijn dagboekje langskwam!

groeten, kgb
December 6, 2010 om 14:04
Ja, ik heb er weer helemaal de moed voor en zin om het goed te doen.
Dus we gaan er tegenaan!!

:doittogether:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan