Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 5, 2010

Inge68 woog op het moment van schrijven 88.50 kg (bmi: 25.86).

Update van dinsdag ochtend : sinds vorige week 2 ons afgevallen maar ik weet echt hoet het komt. Zie hier onderstaande verhaal. Ik baal maar heb geen spijt van afgelopen weekend. Het had even zo moeten zijn. Sinds maandag ben ik weer streng voor mezelf. Voorlopig weer door tot de kerst. Donderdag nog wel de verjaardag van mijn zoon maar ik zie wel hoe ik die doorkomen. Ik wil verder. Ben nog maar 3,5 kilo van mijn voorlopige streefgewicht vandaan......Hallo allemaal,

Het heerlijk avondje is voorbij. Ondanks dat we niet aan Sinterklaas doen was dit toch een zwaar weekend. Gisteren avond bij oma geweest voor Sint. Hier was ik het spoor al bijster, wat het lijnen betreft.

Vandaag eerst met onze zoon naar een basketball wedstrijd gewest. Ze hebben niet gewonnen en het liep ook allemaal iets anders dan verwacht.ik bespaar hier details maar vanaf nu hebben we zondag ochtend weer vrij. Hij hoeft op deze ochtend niet meer te trainen.

Smiddags samen naar skiles geweest. Dit was lekker, we hadden Rob, onze favoriete leraar. Sander skiet als super mooi paralel. Daarna thuis lekker gourmet gegeten. Weinig sausjes maar welwat veel brood. En door de dag heen veel gesnoept. Niet goed maar het is wel gebeurd. Daarna onze zoon toch een klein kado gegeven, een PS3 game en ik kreeften mijn man een iPad. Hier ben ik super blij mee.

Ik beloof jullie allemaal dat dit eenmalig was. Ik ben er nu ziek van en wil dit niet meer. Ik beloof het echt, ik doe het niet mer.

December 6, 2010 om 03:06
Ik snap het helemaal. Juist met die feestdagen val je snel weer in je oude patroon wat je al jaren heb gehad, tenminste ik wel. En juist met die feestdagen lijkt het wel dat die "gezelligheid" te maken heeft met eten. Niet alleen voor ons maar neem de reclames, bladen winkels ect ect Alles gaat over eten.
Maar goed vanaf 1 januari gaat het roer om, ook bij alle reclames, winkels en bladen dan is alles weer afvallen afvallen en afvallen. Als wij het nu binnen de perken houden deze december maand, en misschien niet zoveel afvallen of gelijk blijven hebben we toch al heel veel gewonnen want vorig jaar ben ik aangekomen in die decembermaand. En jij.........
Onbekend
December 15, 2010 om 05:33
He Inge! Hoe is ie daar? Het is zo stil.... Hoop dat alles goed met je gaat! Frustrerend he dat de ww site het niet goed doet, of zit je daar niet echt op?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan