Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 21, 2010

Emiliy woog op het moment van schrijven 69.80 kg (bmi: 24.73).

Dat was wel even schrikken op de weegschaal. Ik heb het gevoel niet zo veel bijzonders te doen en toch kom ik steeds maar aan...
Ik zit er nu aan te denken om toch maar wat drastischer te werk te gaan in het nieuwe jaar. Misschien zoiets als weightwatchers? Online afvallen lijkt me wel wat. Iemand hier ervaring mee? Andere tips? Hoe gaan jullie te werk?
Ik merk dat het zonder dieet toch wel heel moeilijk is om gewicht kwijt te raken.
Groetjes, Emily :sneeuwopruimen:
Ik zag net dit ergens op internet staan:
Om 1 kilo af te vallen moet je 7000 kcal minder eten c.q. meer verbranden. Om een pond per week te verliezen moet je dus zorgen voor een totale vermindering van 500 kcal per dag. De makkelijkste manier om dat te bereiken is 250 kcal minder eten en tegelijkertijd 250 kcal meer verbranden.
Dat vind ik wel goed klinken.

Onbekend
December 21, 2010 om 05:23
Hoi Emily,

op het moment zit ik met een 'griep'virus waardoor ik al een paar dagen misselijk ben en amper kan eten...ieder 'normaal' mens zou nu al een paar kilo afgevallen zijn maar ik blijf steken op -1 kg!
Dat komt vooral doordat ik zo stom ben geweest om in het begin van het jaar voorgoed af te willen vallen en een crashdieet gedaan heb (Cambridge).
Ik ben toen van 70 naar 61 kg gegaan maar omdat ik er zo ziek van werd heb ik het niet afgebouwd en vorige maand zaten alle 9 kilootjes er weer gezellig aan....gelukkig zijn er nu weer 2 af dus en in januari ga ik op de gezonde toer verder. Ik twijfel nog wel of ik misschien Weight Watchers ga doen voor de steun op de cursus erbij maar misschien lukt het me ook wel in mijn eentje...zie ik dan wel!

Succes ermee en fijne dagen gewenst,

:renewme2009:
December 30, 2010 om 16:52
Hoi Emily,

Veel afvalsucces in 2011,

:allerbestewensen:

:eufrasie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan