Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 21, 2010

Sandrav72 woog op het moment van schrijven 78.90 kg (bmi: 28.29).

Hallo allemaal,

even snel een berichtje op mijn werk. Ik mag eigenlijk geen prive dingen doen, maar ik dacht ff stiekem de baas is er toch niet.

Ben met dag 2 bezig van de plastabletten en jawel 1,2 kilo eraf. Raar maar waar. Nu nog doorzetten met het verder afvallen. Ik moet alleen een strengere stok achter de deur hebben.

Probeer vanavond nog een stukje te schrijven. Allemaal een fijne dag

liefs
Sandra

December 21, 2010 om 07:50
Ha San,
Even lekker illegaal online, hahaha... Wat maakt dat een verschil bij jou, zeg, die pillen. Weet je hoe het komt dat je zoveel vocht vasthoudt?
Ik ben niet erg lekker vandaag, maar ik heb ook een dagje vrij, dus het is niet zo erg, komt wel weer goed en niet dramatisch, maar even een dagje rustig aan doen. Morgen nog een lange werkdag voor de boeg. Ik hoop dat ik ook zwaarder ben door de ongesteldheid, hahaha... dan ben ik morgen of overmorgen onder de 70 (maar ik denk het niet hoor, volgens mij hield ik niets vast deze maand, maar je weet maar nooit).
:fooddiva:
December 23, 2010 om 15:46
Ha San,
Dank je wel voor je lieve reactie op mijn nieuwe foto! Impulsieve acties pakken bij mij ook niet altijd goed uit, hoor... maar deze keer gelukkig wel!
:fooddiva:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan