Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 21, 2010

Liesbeth87 woog op het moment van schrijven 61.00 kg (bmi: 22.14).

Ja hoor, ik ben er weer in geslaagd.
Voet omgeslaan tijdens het badmintonnen en nu kan ik 2 weken niet sporten... Tegenslag! Ik heb net mijn sport nodig om af te vallen. Gelukkig staat hij al een stuk minder dik, en ik kan er al best goed op lopen nu, dus wie weet kan ik toch wat eerder weer beginnen sporten.
Het harde studeren is ook weer begonnen, uren achter mijn bureau zitten, bah!
Het afvallen zal dus wat trager gaan vrees ik, maar we blijven ons best doen :)

xx Liesbeth

December 21, 2010 om 12:26
Ooh das echt heel vervelend zeg! :-( nniet te snel weer willen hoor, je moet het wel herstel geven! Dan maar eventjes iets langzamer,.. Misschien kun je ook andere dingen als oefening/training doen waarbij je het niet belast? Wel gemeen van ''het lot'' om je drankje om te slaan.. :-P Succes nog met studeren en doe rustig aan he! :-)
December 21, 2010 om 13:51
Heet wat vervelend van je voet. Ik zou maar goed rust nemen hoor, als je te snel wilt dan is dat meestal niet goed. Succes ermee!

En dat hele ww pakt voor mij heel goed uit ja. Het hoeft helemaal geen geld te kosten hoor, je kan het ook makkelijk zelf thuis volgen en genoeg info op forum en op internetsites te vinden. Ik kan je ook op weg helpen. Het enige wat je eigenlijk 'moet' aanschaffen is de boodschappengids, die kost 12,50. Je kan het ook wel zonder maar het is veel gemakkelijker als je hem wel hebt. Daar staan namelijk alle punten van alles in. De rest kan ik je gewoon uitleggen als je het zou willen gaan doen.

Succes ook met het studeren!

(oja volgens mij was valtaf op hol geslagen, ik kreeg 48 emails met dat jij een nieuw bericht in mijn dagboek had achter gelaten hahaha)
December 22, 2010 om 05:20
Hoihoi :)

http://www.wijvallenaf.nl/
Hier kan je een hoop info vinden over weightwatchers, en ook op het forum op de ww site zelf vind je genoeg hulp.


Mijn dag was wel oke, wel best lang in tilburg vastgezeten onderweg naar huis toe. Er was een viaduct ingestort ofzo? En heb gisteren nieuwe schoenen gekocht :)
Deze: http://images.omoda.nl/img/01fccec06b173cac760942a0f9b69338/max/800/max/800/afbeelding4.jpg

Heerlijk warm! :)



Ik zag trouwens dat je nog maar 1 kilo van je streef af bent! Wat goed! Ben je er dan ook of wil je dan nog meer afvallen??


:jorina:
December 22, 2010 om 06:21
Misschien kan je ze nu wel zien?
http://l5.zassets.com/images/z/9/5/8/958732-p-DETAILED.jpg

Zijn vanbinnen ook nog met bont gevoerd: heel lekker warm :)

Goed hoor, dat je ook al zoveel kwijt bent. En die 3 zullen nog wel lukken, al is dat laatste stukje zo moeilijk.. Straks als je voet weer beter is kun je weer lekker gaan sporten om het strakker te maken :), zou ik ook moeten doen haha.. Maar wil als de sneeuw en ergste koud weg is toch weer gaan hardlopen, proberen haha.

Ik ga nu weer op naar de 70, maar houd wel rekening met de feestdagen.

:jorina:
December 22, 2010 om 08:15
Ohh die zijn ook leuk en lijken er idd best wel op! Leuk :)
Ik kan dat randje ook om slaan maar dat vind ik niet zo mooi zelf.


Verstandig om nog even binnen te blijven, het zou zonde zijn als je nu in de sneeuw uit zou glijden en het opnieuw zou beschadigen.

Dat is bij mn oma wel gebeurt. Ze was 6 weken geleden geopereerd aan aar knie en nu is ze op haar knie gevallen. Nu loopt ze weer met krukken, echt vervelend voor haar.

En die 60 haal je vast wel, misschien maandag nog niet.. Maar anders zeker wel voor 1 januari toch?
Na de kerst weer extra goed op letten.

Ik ga zelf denk ik ook 2e kerstdag en maandag een flinke wandeling proberen te maken, veel fruit eten en heel veel water drinken, dan is de schade vast zo weg haha.

Oud en nieuw vormt voor mij denk ik geen problemen, al ben ik wel op 31-12 jarig. Alcohol drink ik niet graag dus daar heb ik ook geen moeite mee. Als iedereen toast met champagne drink ik gewoon crystal clear uit een champagne glas hahah, niemand die dat door heeft.
Mensen zeggen wel vaak: ah joh doe toch gezellig en drink ook alcohol, maar heb helemaal geen alcohol nodig haha.
December 22, 2010 om 09:12
Een troela? Dat ken ik niet. Maar het klinkt wel lekker haha. Cocktails vind ik ook wel lekker, maar meer omdat het gewoon lekker smaakt, niet vanwege de alcohol.

Het huishouden ben ik nu maar mee gestopt, het moet nog wel een beetje vakantie blijven haha.

Morgen wil ik de keuken doen, daar zijn een aantal van die hoekjes waar we troep opstapelen, die mogen wel eens opgeruimd worden... Dat ga ik morgen doen. Heel veel troep is er niet meer.
De badkamer en huiskamer zijn altijd wel netjes, alleen de keuken is snel een troep. Dus die moet netjes voor de verjaardagen :)

31 december jarig zijn is eigenlijk wel leuk, mensen zijn in een feeststemming op mijn verjaardag en dat is leuk.
December 23, 2010 om 06:53
Haha ja het lot kan gemeen zijn! Misschien over een tijdje weer een drankje bestellen, eens kijken wat het lot dan wil.. En zwemmen is inderdaad wel een goede! Zeker qua training ook om juist de soepelheid in je enkel terug te brengen.. Zou een zwembad niet open zijn met feestdagen? Ik geloof dat ze dat hier wel zijn? Mijn afgelopen waren erg leuk! Ik heb overal in m'n lichaam pijn, m'n rechterarm & borstkas is een grote spierpijnbonk, overal zitten blauwe plekken, maar damn, wat is snowboarden een kicke sport! :-D Ik heb het nooit gedurft, omdat ik vergroeiingen heb in m'n lichaam en bang was dat ik verkeerd zou vallen.. Maar ik ben nu toch heel erg blij dat ik het gedaan heb (en zit er zelfs aan te denken om een snowboard ergens te scoren hahaha)
Wat heb jij allemaal gedaan laatste dagen? :-)

Xxx
December 23, 2010 om 08:12
Haha nee! Ik ben niet op wintersport geweest! Ik woon in Drunen, en dar is vlakbij de loonse & drunense duinen, waar allerlei heuvels enzo inliggen, dus ideaal voor de beginnende snowboarder ;-) Eerst met oude skateboards zonder wieltjes, tot een vriend zei dat hij nog wel een snowboard had, dus zijn we met zn alle de bossen ingegaa, heeft hij het ons uitgelegd en nu ligt het snowboard bij vriendin thuis, die vlakbij de bossen woont :P Echt ge-wel-dig! Ja, zijn ook 2e hands te koop, maar ik ben bang dat het een opwelling is en ik het over een tijdje al helemaal niet leuk meer vind, en dat is zonde van mn geld haha :P
Hmm, studeren.. bah! Fijn dat je straks ook nog een weekje vrij hebt, ff lekker genieten en je eigen tijd indelen, héérlijk! :-)Nog leuke plannen met kerst & oud en nieuw?

X
December 23, 2010 om 09:01
Ik vind het altijd wel leuk om met mijn verjaardag nog savonds het te vieren. Ik ben niet echt zon feestbeest dat tot midden in de nacht doorga hoor, maar tot rond 2u vind ik altijd wel gezellig. Als ik niet jarig was geweest zou ik gewoon oud en nieuw vieren denk ik haha. Ga jij eigenlijk nog wat leuks doen?

De afwas doe ik altijd wel, vind ik ook helemaal niet erg om te doen haha, het zijn meer niet dagelijkse klusjes die blijven liggen zoals afstoffen en de douche schoonmaken etc.
December 24, 2010 om 08:02
haha nee! Ik heb met een vriendin (na onze eerste skatesnowboarddag) wel gelijk gezocht voor hoeduur het zou zijn naar winterberg, proberen mensen over te halen om een lang weekend met ons te gaan, maar we krijgen niemand zo gek en zelf gaan kost wel veel.. maar komt nog wel een x goed :P

Ja, eerst maar eens een tijd uitproberen, dan maar eens kijken of ik t echt wil blijven doen :P eigenlijk hou ik helemaal niet van kou enzo, maar nu opeens wel?!

Klinkt wel leuk idd! :-) Ik ga juist heel weinig doen met kerst, alleen maar 1e kerstdag bij mn zus met de familie van haar vriend (en heel mss mijn broer erbij) en 2de kerstdag ga ik naar we love the nineties in eindhoven, samen met hele vriendengroep. Leuk! Verkleedpartijtjes! Doen wij ook laatste tijd wat vaker :-D Oud en nieuw heb ik nog geen plannen voor, normaal ga ik altijd heel hard feesten (tekno), maar dit jaar wil ik dat niet, ik wil wat rustiger aan gaan doen, meer op de studie focussen,.. Dus vandaar dat ik met oud en nieuw al mijn goede voornemen wil toepassen, ipv ''nogeenkeerhardknallenendanishetvoorbij'' idee :P

Hihi, ik heb het geluk dat ik vegetarier ben en altijd kan zeggen: ik kook zelf wel iets, want ik lust niet alle vegetairsche dingen.. Dus kan ik et zo gezond of juist ongezond maken zoals ik zelf wil :-) Zo even langs de winkels gaan, kijken wat ze allemaal hebben! :-)

Ik ben nu gelukkig weer afgevallen tot 61,2 (ik woog in 2 dagen tijd 1,5 kilo meer..) dus nu weer gemotiveerd om gezond te eten.. Want dat had ik ff niet meer, allemaal mn best doen, veel bewegen en dan nog aankomen! Maar waarschijnlijk kwam het door te weinig eten in verhouding met mijn activiteiten van de dag :-P Dus nu wat meer/vaker gaan eten en nu weer afgevallen :-)

December 27, 2010 om 07:18
Hee meid,

Hoe is het nu met je voet? Kun je alweer een beetje sporten? En heb je fijne dagen gehad?

:jorina:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan