Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 21, 2010

Duck22 woog op het moment van schrijven 59.00 kg (bmi: 20.90).


Hye iedereen,

Hoe gaat het met jullie? Met mij gaat het goed, mijn gewicht blijft even hangen dus ik ben er even tevreden mee. DOor de winter vind ik het moeilijker om te gaan sporten en om gezonder te gaan eten. Maar het lukt behoorlijk.
Heb daarnet online iets gevonden om snel lichaamsvet kwijt te spelen. Ik ga deze situatie toepassen!
Hier is wat je moet doen:
• Dag 1: eet veel minder dan jouw lichaam nodig heeft (bijv 800kcal)
• Dag 2: herhaal dag 1
• Dag 3: herhaal dag 1
• Dag 4: (en nu komt het… maar als je deze dag NIET uitvoert zoals ik zeg, zal je nooit slank worden en ga je jouw verbranding weer vertragen)
Op dag 4 eet je MEER dan jouw lichaam nodig heeft.

Als jouw metabolisme 2000kcal per dag nodig heeft (indien je nog steeds niet wet hoeveel calorieën jouw lichaam in rust verbruikt, bereken het dan hier even), eet dan 2200kcal.

Heb even ijn metabolisme uitgerekend en ik kom uit op 1400kcal per dag dus dat wil zeggen dat ik dag4 1600kcal per dag moeteten!

Op die manier zeg je tegen jouw lichaam: “er zijn nu 3 dagen van “schaarste” geweest maar maak je geen zorgen, er is voldoende voedsel beschikbaar. Je kan op volle toeren energie verbranden”

Maar let op!
Het is dus ESSENTIEEL en ERG BELANGRIJK dat je op dag 4 MEER eet! Negeer dit en je helpt jouw metabolisme om zeep. Pas dit trucje toe en je zal lichaamsvet verbranden op een tempo dat je nooit voor mogelijk had gehouden.

Waarom is dat?
Omdat je op deze manier zowel een tekort creëert (waardoor je lichaam je reserves lichaamsvet moet aanspreken) maar tegelijk voldoende eet om je verbranding op volle toeren te laten functioneren.
Op de 3 dagen dat je minder eet, gaat je lichaam zijn reserves aanspreken.
Op de 4e dag verzeker je jouw lichaam er van dat het zijn verbranding niet hoeft terug te schroeven, dat er voldoende voedsel is.
Als je langer dan 3 dagen na mekaar te weinig eet, vertraagt je metabolisme en wordt het onmogelijk om nog lichaamsvet te verbranden.

tot de volgende!
:liefs:
[/b]

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan