Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 21, 2010

Danoontje1985 woog op het moment van schrijven 97.70 kg (bmi: 26.50).

Hoi lieve buddies,

Ik ben even zó teleurgesteld in mezelf :( Ik schrijf dit terwijl ik op mijn werk ben. We hebben net een kerstlunch aangeboden gekregen en ik veel te veel gegeten.
Een kroket, twee broodjes (en met brie en een met eiersalade), 4 plakken krentenbrood met spijs en een beker chocolademelk. En ik geloof dat ik dan nog heel trots op mezelf kan zijn, want sommige collega’s hebben 3 broodjes, een kroket, een saucijzenbroodje en ook nog eens krentenbrood op!! Dus dan heb ik het nog goed gedaan…

Maargoed, ik mag nu dus wel de conclusie trekken: lief zijn voor mezelf (of beter gezegd: dat lief zijn voor dat snoepmonstertje binnenin mij) werkt niet! Het snoepmonstertje wil alleen maar meer, meer, meer… Hij houdt echt zijn mond niet als ik lief ben voor mezelf/hem.

Dus: morgen! Ik ga er gewoon weer voor. Elke dag is een nieuwe dag. Bladiebla ;) Ik ben gewoon boos op mezelf en ik wou dat ik gewoon mijn eigen brood mee had genomen. Dan was dit niet gebeurt. En ik heb ook nog eens niet gelopen in de pauze. Lekker stom allemaal.

Enige voordeel was dat ik mijn derde pauze nog steeds geen trek had na zo’n grote middagmaaltijd, dus heb geen tussendoortje genomen. En na het werk heb ik nog een uurtje geshopt, dus het lopen is ook nog wel goed gekomen. Maar ik huiver voor het invullen van mijn dagboekje.

Morgen balansdag... Maar een collega gaat weer trakteren. En ik heb momenteel weinig puf om nee te zeggen :( Blegh.

Liefs, Danoontje

PS: sorry voor de negativiteit. :(

December 21, 2010 om 14:11
wijfie afentoe mag je wel genieten :)
December 21, 2010 om 15:27
Natuurlijk was het ook misgegaan als je je eigen brood had meegenomen.

Zo'n Kerstlunch komt maar eens in het jaar voor, dan kun je niet met je eigen broodje in een hoekje gaan zitten. Soms mag je zondigen, helemaal niet erg.

Niet mokken,maar er nu weer tegenaan.
Je hebt al bewezen dat je het kunt.

Gr. Hilde.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan