Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 21, 2010

MissVoracious woog op het moment van schrijven 126.50 kg (bmi: 39.48).

@Sjaaak: Je hebt mij nog niet toegevoegd als buddy, vandaar dat ik niet op je pagina kan...

Zooooooooo, de dinsdag is ook alweer bijna achter de rug...

Vanmorgen naar de dietiste geweest, was 2,7 kilo kwijt en kwam op 98.0. Blij mee! Van die 2,7 kilo was 2,1 kilo VET, dus dat is heel erg goed! :)

We gaan weer verder, hopelijk met een niet al te slecht resultaat over twee weken, waar de kerstdagen en O&N in zitten... We zullen zien...

Straks lekker op de bank NCIS kijken met mijn lief!

:reenepeentje:


December 21, 2010 om 14:21
Ja, gek is dat he? Op je kinderen kun je veel trotser zijn dan je op jezelf ooit zou zijn. Maar jij moet ook enorm trots op jezelf zijn. 98 kilo! Dat is fantastisch. Dat is bijna 1,5 kilo per week. Als je zo doorgaat ga je nog met 95 het nieuwe jaar in.....

Ik werk bij een groot transportbedrijf, als assistente controlling. Ik zorg onder andere voor de maandcijfers, maak analyses,voer controles uit, maar doe ook allerlei andere werkzaamheden. Ik werk er al 23 jaar, dus ben zo ongeveer van alle markten thuis. Ik ben daar terecht gekomen via een uitzendbureau toen ik nog studeerde en altijd blijven hangen. Het is werk wat ik normaal gesproken nooit gekozen zou hebben (ik heb helemaal niets met cijfers) maar de bedrijfscultuur en de flexibiliteit zijn erg prettig. Ik kan mijn uren grotendeels zelf indelen, en kan zo nodig ook thuis werken. Het is een weinig gecultiveerd wereldje, waarin ik lekker mezelf kan zijn en geen blad voor de mond hoef te nemen. Sinds de zomer werk ik 28 uur per week.

Ik heb even op je site geneusd. Ziet er mooi uit en erg professioneel. Doe je dat in je eentje? En hoe combineer je dat met je meisje?

Geniet nog van je mooie gewicht, en wees voorzichtig als je naar buiten gaat, want hier is het spiegelglad.
Liefs
Marian
Onbekend
December 22, 2010 om 05:34
He meis,

Wat een goed resultaat weer zeg! Ongelofelijk hoe snel je gaat de laatste tijd! En ook echt gewoon 2 kg vet erf, dat is waanzinnig!
Ik heb de motivatie weer te pakken hoor en ben ook weer afgevallen inmiddels. Alleen vraag ik me nu wel een beetje af waar ik het nu voor doe... wij hebben straks drie kerstdagen vol met lunches en diners, het is onmogelijk om daar niet van aan te komen. Alles waar ik nu mijn best voor doe en wat er af gaat, zit er dinsdagochtend weer aan...
Maar ja...

Laatste dagen weer erg druk gehad met werk, kan helaas niet elke dag online zijn. Vrijdagmiddag eindelijk mijn welverdiende vakantie van 2 weken! Can't wait!

Alvast hele fijne kerstdagen!

Liefs,

Daan
Onbekend
December 22, 2010 om 06:04
Hey lieve meid!!!
Fantastisch dat je zo goed gaat zeg!
Nu lekker genieten van de kerstdagen en op naar een slank nieuwjaar!
:merrychristmas:
Liefs van mij
Onbekend
December 22, 2010 om 08:48
hoi meis,

wow 2,1 kilo vet kwijt!!!! ik ben super trots op je, wat knap...

ga zo door, hoewel moeilijk met de kerst in het verschiet. jij bent al onder de 100 oh wat zou ik blij zijn onder die 100 te zitten hihi.

wat je zegt over me zonen klopt, de zorgen lopen langer door omdat ze sociaal nog zo jong zijn. Maar het is wel zo dat op werkgebied later ik geen zorgen heb, autisten zijn secuur, precies, werken hard dus erg gewild. mijn jongens hebben prima iq dat scheelt he... komt vast allemaal goed.

:tonnetjerond75:
December 22, 2010 om 13:57
Hoi Ireentje,
Wat geweldig lieverd,onder de 100!!!!!!!!:Imgood::wave02::Imgood:
Ben blij dat jij lekker gaat in ieder geval.
Niet veel nieuws verder maar wens dat het zo voor je door gaat!:banaan1::banaan1::banaan1:
Liefs Niekie
December 23, 2010 om 00:49
:goedemorgenelf:

Liefs
Marian
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan