Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 24, 2005

Alison woog op het moment van schrijven 61.30 kg (bmi: 23.36).

shit ik had net een heel stuk getypt en toen liep me kat over het toetsenbord nou kan ik weer op nieuw beginnen met typen.
allereerst ff dit, ik ben vadaag al begonnen met herbalife.
wat vies!!! het lijkt wel cementspecie wat ik drink! jakkes jakkes jakkes!!! ik zit al een half uur minislokje voor minislokje het naar binnen te werken. verder zit ik al vol na 3 slokken dus dan is het helemaal moeilijk om door te drinken. en nee het is niet te vergelijken met een milkshake, niet dat ik milkshakes echt lust maar ik heb vaak genoeg milkshake geproefd en dat was veeeeel beter dan deze gore zooi!als het nou maar wel werkt dan ben ik al lang blij. dus mensen, hou me in de gaten ik verwacht er heel wat van. en wens me succes (heb ik wel nodig bij de gedachte dat ik elke dag 2 keer die bregh rotzooi moet drinken)!
succes allemaal groetjes alison

April 25, 2005 om 15:15
hallo lieve mede-afvaller..
Bedankt voor je lieve berichtje.
Gelukkig gaat het alweer beter met Elvis..maar jeetje wat waren wij geschrokken:schrik:,ze had helemaal zwarte kringen onder haar ogen, blauwe lippen en nageltjes en echt lijkbleek:spookje:, en ze bleef maar spugen en aan de diarree.Zo'n spring-in-'t-veld zo stil te zien liggen is echt K#@ (censuur;piep...)zelfs met infuus en sonde inbrengen gaf ze geen kik:koorts:..dan weet je hoe ziek!
Ze is nu godzijdank thuis en alleen nog wat snel moe..en verwend door alle aandacht:engel:,maar ook al is dat gekrijs als ze iets niet mag heel vervelend, liever dat dan dat ze ook maar weer een beetje ziek word!
morgen wegen, ben benieuwd,maar heb er niets aan gedaan met geldige reden, geen schuldgevoel of boosheid dus als ik ben bijgekomen...als dat Elvis beter maakte kwam ik meteen 10 kilo aan..hahha!!
succes met afvallen!!
:jezelfknuffelen:Sharon
April 25, 2005 om 15:41
tnx...maarreh...welke zon?? hier in dat godvergeten Limburg regent het gewoon ouderwets!!

Bah!!
stuur de zon maar door aub!!!
Sharon
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan