Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 24, 2005

Mamavanharleyenelvis woog op het moment van schrijven 102.80 kg (bmi: 33.19).

Hallo...ben net thuis uit het ziekenhuis waar Elvis woensdagnacht met spoed werd opgenomen,na een flnke buikgriep was ze dusdanig uitgedroogd (ondanks de ORS) dat ze dus met spoed aan het infuus ging.Ze heeft tot vrijdag aan het infuus gelegen, en daarna alleen als ze weer heel veel had overgegeven of gepoept (toch wel een paar keer per dag) Gelukkig ging het vannacht stukken beter en mocht ze zojuist naar huis.Hoera..ben erg blij, maar ook heel erg moe.Van het slechte slapen op de bank naast Elvis'bedje ...maar toch ook wel van de schrik..ze had hele blauwe lippen, heel ingevallen ogen,blauwe nageltjes..eng hoor! gelukkig zijn we nu weer thuis, ze ligt nu te slapen in haar eigen bedje.en niemandf blijer dan harley, die 4 dagen bij opa en oma gelogeerd heeft..vind ie heel leuk,maar 4 dagen is wel erg lang!!
Ik heb alleen maar ongezond gegeten en te weinig gedronken..vond ik zo zielig voor Elvis, zij mocht alleen infuus en ze wilde zo graag iets anders..solidair als ik ben heb ik toen ook niks genomen..
Nu maar hopen dat diarree snel over is!:bidden:
sharon

April 24, 2005 om 07:59
Gatverdamme wat een nieuws! Wat zul je geschrokken zijn! Ik ben blij gelijk te horen dat het een beetje de goeie kant op gaat. Nu kun jij dat ook weer :)

Ik dacht dat je het een beetje had opgegegevn en niet terug zou komen (zoals meerderen die ik heel enthousiast heb zien starten :()

Succes voor jou en heel veel beterschap aan je kleintje!

groetjes van Pommes
April 24, 2005 om 12:03
Vervelend zeg, en zeker als het je eigen kind betreft. Zelf kun je je nog wel wapenenen tegen dingen, maar zo'n kleine drol niet.
Rust zelf ook maar lekker uit en geniet van je kleine meid.
Succes,
liefs Floortje

ps en neem wat lekkers, dat heb je wel verdiend
April 24, 2005 om 12:35
hallo sharon,
ik las toevallig het stukje in jou dagboek. wat rot voor jullie zeg, van je kleine meisje. ik wens jullie heel veel sterkte toe en heel veel beterschap.
vriendelijke groet, alison
April 24, 2005 om 13:24
Hoi zussie,
we zijn erg blij dat jullie weer lekker thuis zijn.:wave:
ve hadden ons dood geschrokken en vonden het ook super zielig om de kleine prinses zo te zien.
hopelijk blijft het nu weer steeds iets beter met Elvis(je)gaan(+)
en ik zou me nu niet zo druk maken dat je je er niet goed aan hebt kunnen houden met het eten.
Elvis gaat voor en die :kg:'s gaan toch wel af die je nog wilt gaan.
Hele dikke kus van een hele blije zus en tante.
Welkom thuis!!!!!
:wave::wave::wave:
April 25, 2005 om 15:36
hallo sharon,
blij te horen dat het al weer zo veel beter gaat met je dochtertje. dat is inderdaad schrikken als het ineens zo slecht gaat, je vrees natuurlijk direct dat het iets vreselijks zal zijn wat misschien erg zou kunnen aflopen. gelukkig dat het nu al zo veel beter gaat en ik denk dat ze nu snel beter zal zijn want elke dag schijnt de :zon: zon zo heerlijk en dat doet haar vast goed. en natuurlijk interesseert het je geen z*k of je aangekomen ben of niet, je heb wel wat veel belangrijkers aan je hoofd! nou als je meisje helemaal weer beter is pak je het lijnen toch gewoon weer rustig op, nu maar even niet, nu gaat je dochtertje toch voor!
nou succes en veel beterschap nogmaals.
groetjes alison
April 26, 2005 om 03:29
haha :P Doos! Eh.... zullen we voor het wegen ook maar al onze piercings eruit halen? Weegt ook wel een kilo of 6 en dat scheelt weer :D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan