Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 28, 2010

WOLF72 woog op het moment van schrijven 110.50 kg (bmi: 38.69).

Dag lieve buddies en andere lezers
Ik weet niet goed wat ik zeggen moet, een paar feestdagen waar ik wat uit de band gesprongen ben, dan snap ik dat je bijkomt.
Maar 2,5 kilo in amper 4 dagen???????
Sorry maar op dat gebied zit ik er een beetje doorheen, moet het even verwerken, komt wel weer goed...(hoop ik)
Heel veel liefs en groetjes
wolfgang

Onbekend
December 28, 2010 om 11:32
He lieverd,

OOOO wat begrijp ik je goed!!! maar kom op he kijk wat je al bereikt hebt!!!7 kilo lichter dan vorig jaar dat zijn 7 pakken suiker ongeveer 4 kraten bier!!!!

Die 2.5 kilo is echt niet alleen maar vet hoor!! ook heel veel vocht als je alcohol gedronken hebt dat houd vocht vast dus het zal wel mee vallen.

Volgend jaar over 3 dagen gewoon weer de draad opzoeken en kunt het echt waar. Zelf ook vaak genoeg meegemaakt en nu ook weer de draad opgepakt, voelt wel weer lekker moet ik zeggen.

Dus kom op HOUD MOED JE KUNT HET ECHT WAAR, je doet het ook voor je vrouw en dochter!!!
Neem kleine stapjes tegelijk, beloon jezelf als je 4 kilo lichter bent of misschien 2 kilo lichter kleine stapjes tegelijk.

Fijne jaarwisseling en een TOP 2011

Knuffel
Onbekend
December 29, 2010 om 03:09
He lieverd,

Bedankt voor je lieve woorden in mijn dagboek en je eerlijkheid. Valt soms niet mee he!!

Ik ben best ook wel een binnenvetter hoor, vroeger duurde de boze bui een week nu maar 1 dag, dat heb ik nu wel geleerd. Wat mij heel erg helpt maar dat zul je wel gemerkt hebben is het van me afschrijven het kan hier op de site zo lekker annoniem. Niemand kent je goed, en soms krijg je bruikbare reacties. Op mijn dagboek van gisteren bijvoorbeeld, die van jouw ook mannen zitten met dezelfde problemen en sommige vrouwen schrijven dat het ook zo herkenbaar is. Ik weet nu dus dat er meer mensen zijn met dezelfde gevoelens en die daar ook mee worstelen. Natuurlijk moet ik het zelf allemaal oplossen, ga ik ook zeker doen.

Met het van me afschrijven is een eerste stap, tweede stap een goed gesprek met mijn man, hij moet de aanzet geven en eerste sla ik dicht en met ik goed nadenken maar het komt er langzaam uit dat ik denk en wil doen. Hij stimuleert met gelukkig. Nog een voordeel is hij weer helemaal zelfstandig gaat werken en dus meer inkomen krijgt, en ik kan daardoor stoppen met werken, niet dat ik veel verdiende maar toch. Dat geeft mij de ruimte om voor mezelf te kiezen en niet voor andere.

Nu weet ik dat het bij mannen iets anders ligt, meestal zijn de mannen de kostwinnaars dus moeten wel werken. Maar misschien kun je soms een dag vrij nemen en doen wat jij wil en alleen maar dat doen.

Echt waar het van je afschrijven helpt echt, je kunt me altijd een persoonlijk berichtje sturen met van alles en nog wat, na het lezen zal ik ze weg gooien en natuurlijk reageer ik dan. Dat persoonlijk berichtje komt dan niet op de site te staan dus is helemaal annoniem heerijk.

Kijk maar wat je doet, 1 ding is zeker we gaan er samen tegenaan in 2011!!!!

Want je bent een TOPPER!!!!!!

:geloofinjezelf:

zoals je leest kan ik heel goed advies geven aan andere maar ben nu wel bezig om mezelf ook advies te geven en deze op te volgen!!!

Dikke knuffel
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan