Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 28, 2010

JosVanAchteren woog op het moment van schrijven 85.90 kg (bmi: 27.11).

Ook vanmorgen stond er een afspraak met de weegschaal op het programma, benieuwd wat de schade was na de kerstdagen... En die viel erg goed mee:, 85,9 kilo, slechts een halve kilo meer dan een week geleden.

En nu vakantie tot 3 januari, maar het blijft hier nog steeds sneeuw en ijs. Ik hou wel eens van een wandelingetje door de sneeuw, maar na bijna 4 weken wordt, wat mij persoonlijk betreft dan toch, de sneeuw- en ijspret meer en meer winterellende ! Ik geef toe dat mijn mening hier gekleurd wordt door de ellenlange files waarvan ik de laatste tijd heb deelgemaakt.

Elk van jullie een prettig eindejaar !

Onbekend
December 28, 2010 om 11:39
He die Jos,

een halve kilo met de kerst dat valt mee toch!! deze week weer de draad oppakken en met de jaarwisseling weer wat laten vieren komt helemaal goed met je!!

Ben de sneeuw ook meer dan zat!!! je kunt niet normaal hier in de wijk fietsen, alles is spekglad!! Ik loop veel maar probeer ook wel te fietsen maar met de boodschappen toch vervelend hoor!!! Dus van mij mag het 30 graden worden heerlijk!!! liefst vandaag nog dan morgen ahaha

Ik vind het lief dat je schrijft dat ik er nuchter mee omga met de problemen maar niks is minder waar hoor!! de buitenkant zegt je moet hard zijn en van binnen huil ik heel veel. Met het dagboek schrijven lucht ik mijn hard gewoon, woorden die ik niet durf te zeggen. Het is gewoon een uitlaatklep en dan lopen de tranen over mijn wangen. Gelukkig gaat het weer een stukje beter heb weer een paar knopen door gehakt en dat lucht op!!!

Een heel verhaal weer haha

Nou Jos een hele fijne jaarwisseling en een heel goed en gezond en zeker slank 2011!!!

dikke knuffel
Onbekend
January 2, 2011 om 10:14
Heel netjes, die halve kilo!
En ja, die sneeuw is mooi voor een paar dagen, maar daarna mag het allemaal wel weer weg zijn. Ik ben erg blij dat het bij ons hier weer sneeuwvrij is, hopelijk bij jou ook.

Om nog even antwoord op je vraag te geven: die kookboeken zijn inderdaad bedoeld ter inspiratie. Ik kook bijna nooit exact volgens een recept, geef er altijd mijn eigen draai aan, maar in die kookboeken staan vaak weer bereidingswijzen die ik ook kan gebruiken en waar ik zelf nooit aan gedacht heb.

Wens je een héél goed 2011!!

Susan
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan