Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 24, 2005

Katja woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 23.88).

:doei:

Morgen begin ik er weer aan! Wat is dat toch vaak gezegd... wie kent het niet. Maar serieus, morgen begin ik weer op mijn punten te letten. Een tijdje niet meer gedaan, ik was op mijn gewicht. Maar de laatste tijd heb ik me toch iets te veel laten gaan, en nu wil ik weer wat oppassen. Kan nooit kwaad! Dus, hehe, ik begin er weer mee... Go, Katja, go Katja!! :-)

:bye:
Katja

April 24, 2005 om 14:41
hoi hoi

ik was even aan het kijken wie er ongeveer net zoveel was afgevallen als ik...maar ik kom wel heel veel tegen die dat met hulpmiddelen hebben gedaan, zoals maagbandje en nu zag ik dat jij ook de ww volgt. En al op gewicht...ik moet nog iets meer als 10 kilo dus ben er ook bijna...
ga je ng steeds naar de cursus?
het lijkt me echt heerlijk om een gezond gewicht te hebben... en ik voel me nu al zo goed, maar ik ben toch ook wel bang dat ik snel terug zal vallen al kan ik me dat ook weer niet voorstellen, want als ik dikke mensen zie ben ik elke keer weer blij dat ik er wat aan ben gaan doen...
maar op gewicht blijven lijkt me erg moeilijk
inge
April 25, 2005 om 11:56
:doei:

Teveel laten gaan, valt toch wel mee niet? Anders bleef je toch niet zo mooi op gewicht. Maar oké, de zelfdiscipline er terug in brengen kan nooit kwaad. Doe ik nu ook. Ik ben nu tamelijk gedisciplineerd, al zeg ik het zelf. Dat was 2 weken geleden bij mij ook wel anders. :fridge:

Deze:eatme:roept echter nog steeds. Het kost wel moeite om hem te weerstaan. Maar goed het is te doen, het lukt me weer.

:yougogirl:

Groetjes en een fijne avond!
:kiss:
Heidi
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan