Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 28, 2010

Liesbeth87 woog op het moment van schrijven 60.50 kg (bmi: 21.96).

Phoe, alle kerstfeestjes achter de rug! Hoe gezellig alles ook is, 't is ook een beetje vermoeiend...
Maar ik heb me voorbeeeeldig gedragen, al zeg ik het zelf! Sporten gaat helaas nog niet, met m'n voet, we willen natuurlijk niets forceren :)

Vanmorgen zei de weegschaal 60,1kg, die 5 komt verleidelijk dicht!

Over verleidelijk gesproken, mijn droomschoenen afgeprijsd van 120 naar 90, en nog in m'n maat. Maar ik moet m'n verstand gebruiken en dit alles negeren!

En ondertussen moet er ook nog gestudeerd worden, want die examens komen ook alsmaar dichterbij...

Veel succes allemaal, en alvast een gelukkig nieuwjaar!
xx Liesbeth

December 28, 2010 om 06:37
Oei, ik zou dat niet kunnen weerstaan als het echt mijn droomschoenen zijn eigenlijk. Knap hoor!

En wat goed zeg, die 5 is écht dichtbij nu! Spannend!

Zorgt oudjaar voor problemen bij jou? Bij mij valt het wel mee. Omdat ik toch al niet zo van alcohol houd vind ik dat niet lastig en oliebollen lust ik niet haha. Verder ben ik op 31 december jarig, en dan heb ik wel lekkere dingetjes natuurlijk maar ben ook druk bezig alle gasten van thee, koffie en ander drinken te voorzien waardoor ik bijna geen tijd heb voor echt veel te snoepen.

Vind het altijd vreemde dagen tussen kerst en oud&nieuw, heb ik nooit zin om te koken en slaap ik alleen maar uit. Gelukkig gisteren gewoon gezond gekookt en vanavond ook. Morgen gourmetten bij vrienden, donderdag nog maar een dag gezond en dan wil ik vrijdag wel ff iets makkelijks, vanwege mn verjaardag. Ik denk dat het friet halen wordt haha.
December 29, 2010 om 06:08
Hey meis, dankjewel voor je berichtje. Ja, wij hebben ook een beeste benden, maar eros en ares (ratjes) zijn echt mijn beesten en eros was echt mijn kereltje (ares is ook lief, maar veel minder naar mij toegetrokken). Ik heb hem ook een hele lange tijd verzorging gegeven (ene moment wat meer dan de andere) want hij had (waarschijnlijk, diagnose was niet echt gesteld) hartproblemen.. Dus waarschijnlijk is hij met een hartaanval oid heengegaan, gelukkig terwijl we samen sliepen en aan het knuffelen waren, dat is nog een troost :-)

Jeej, je bent nu wel heel erg dichtbij je streefdoel! Wil je hierna nog verder omlaag of hou je het bij de 60? En knap dat je jezelf in kan houden voor die schoenen, al zou ik zelf nooit schoenen kopen die zoveel geld kosten! Ik ben echt de ultieme koopjesjager! Veel succes nog met leren voor je examens! Ik ben schooldingen alleen maar aan het uitstellen.. Wilde er eigenlijk de helft van de vakantie aan werken, maar daar zit ik nu ook al overheen.. Maar vandaag gaan er 3 dingen gebeuren, en morgen ook 3 en dan lig ik in principe op schema, maarja, wel hele dag als kluizenaar op mn kamer aan de koffie... -_-''

Xxx
December 30, 2010 om 14:31
Echt knap dat je die schoenen kon weerstaan hoor! Mooi ook dat jouw maat uitverkocht is, dan kun je ze zeker niet meer kopen haha.

Ik hoop dat je morgen je streef gehaald hebt en dat er een beetje gezond gekookt wordt. Anders maar niet te veel eten of ergens anders op een maaltijd wat bezuinigen?

fijne jaarwisseling alvast!
December 31, 2010 om 04:03
:allerbestewensen:

:smun:
December 31, 2010 om 05:50
Ja, dat is voor mij nu ook wel een fijne gedachte, dat ik hem niet alleen heb gelaten.. maar we eigenlijk samen zijn gegaan.. :-) En ja, ik moet wel een nieuw ratje. Ik heb nog 1 ratje (die nu eerst heel veel bij mij is) en ga volgende week een nieuw ratje (of koppeltje) halen, want hij moet niet telang alleen zijn. Nu heb ik nog tijd, ivm vakantie, maar vanaf 3 januari al niet meer.. Zelf zou ik er liever nog even mee wachten, maar voor Ares is het beter..

Zo, dan lig je eigenlijk heel goed op schema dus! :-) Dat is fijn!! Ik heb al goed voornemen dat ik elke week minimaal 2 x (maar liefst 3 x) pilates wil doen, gewoon thuis. Sowieso wil ik meer dansen en een vriend van me wil met mij salsa dansen (geweldig!!!!!)Dus als alle 3 doorzet, heb ik opeens genoeg beweging wat ik als sport zou mogen rekenen :-P
Wat voor sporten wil jij gaan doen, gewoon fitness?? Ik zou dat nooit uit kunnen houden voor een langere tijd, meerdere keren geprobeerd, maar faal er elke keer in! :-P

Dan is het zeker lastig ja, met je houding! Heb je dan geen steunzolen nodig? Dan kan je al sneller in allerlei soorten schoenen.. Wel knap hoor :-)

Hahaha, probleem bij mij is dat ik vanalles op moet zoeken op internet, de meeste dingen gewoon níet kan vinden, daardoor niet verder kom, heel erg gefrustreerd raak en daarmee in de stress schiet waardoor ik me niet kan verzetten om toch verder te proberen :-P Gisteren wel wat dingen gevonden gelukkig, ook weer wat verder gekomen. Maar ik wilde zóveel doen, en er is bijna niks gebeurd, echt heel erg zonde.. Maar vandaag moet ik van mezelf minimaal 5 uur aan schoolwerk zitten, waar op de dag dan ook! Wij hebben met de vriendengroep ook een themafeest; onderwater, wat begint ná het avondeten. Dus wil ik dat nog halen, moet ik nu beginnen :P Pfff.. ellende! Soms zou ik willen dat school alleen praktijk was.. Dat zou zoveel leuker zijn..
January 1, 2011 om 13:00
Hey Meid,

Hoe was je oudjaar? Leuke avond gehad??

:jorina:
January 2, 2011 om 06:11
Hey!!

Wat goed dat je zoooo dicht bij die 5 zit!! *jaloerssss*!! En helemaal top dat je zo goed de feestdagen door gekomen bent!

Wat is de verstandelijke reden achter het niet kopen van je droomschoenen dan? Ik zou daar persoonlijk spijt van krijgen denk ik :$

Nou heeeeel veel succes met je examens!

Xx
January 3, 2011 om 03:13
De beste wensen :) Fijne kerst en nieuwjaar gehad? Netjes hoor dat jij zo'n beetje je doel hebt bereikt tijdens deze tijd van het jaar!
January 4, 2011 om 12:38
Hoihoi, fijn dat jouw oud en nieuw zo gezellig was! :) Heb je het gezonde ritme weer een beetje opgepakt?

Ik heb voornamelijk geld gekregen, en een aantal kadobonnen van de h&m. Verder nog wat kleine kadotjes: bewaarpotten voor in huis, douchespulletjes, haarspulletjes etc. Ben weer goed verwend :).
Morgen gaan mijn vriend en ik naar amsterdam toe, om lekker ons verjaardagsgeld gedeeltelijk uit te geven haha (hij was 3-1 jarig).
January 6, 2011 om 10:47
Hallo madam!

Fijn dat oud en nieuw zo leuk was! klinkt ook erg gezellig :-) Goed dat je jezelf hebt kunnen gedragen! geeft toch weer een goed gevoel haha! Fitness vind ik ook niks, geef mij maar lekker dansen en pilates, dat werkt voor mij stukken beter dan saai op een loopband staan als ik ook lekker door de bossen kan wandelen!

Ik heb nu een nieuw ratje, sinds maandag. Hij is 8 weken en heet Aias. :-)
Hijs wel heel erg lief, maarja, mis m'n kereltje eros nog steeds..

Is het nog gelukt met de studie? hier totaaaal niet, omdat ik ziek ben. Maar komt later wel weer goed, niks wil nnu toch lukken..

Xx

January 9, 2011 om 07:05
Ik zal binnekort wel een foto maken van de blazer, hij is erg leuk vind ik zelf :).


Fijn dat je volgende week weer wat kan gaan bewegen, is je voet weer goed genezen?
January 9, 2011 om 07:23
Nou goed hoor, dat je je dan in kan houden met kopen.. Ik heb daar altijd erg veel moeite mee :P Helemaal als iets in de aanbieding is..
Ik ga deze maand proberen om geen kleding meer te kopen. Als alles mee zit, pas ik er toch niet meer in tegen de tijd dat het lente is.. Kan ik dan mooi een nieuwe lente/zomer garderobe kopen :P

Hoe gaat t nu met je voet en met studeren? Bij mij begint alles morgen weer..

(afvallen gaat btw erg langzaam op t moment, maar t is iets..)

Liefs
January 10, 2011 om 14:29
Hoihoi

Wat zie ik nu: nog 1 ons en je bent op de 60 kilo én 10 kilo afgevallen! Netjes!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan