Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 28, 2010

Jorina woog op het moment van schrijven 72.00 kg (bmi: 25.82).

Hee allemaal!

Mijn vriend heeft me net opgemeten en ik blijk geen 1,64 maar 1,67 te zijn! Scheelt toch weer 3 cm haha. Het was alweer heel lang geleden dat ik me had laten opmeten dus daar vond ik het wel weer eens tijd voor. We hebben met 3 dingen gemeten: meetlint, rolmaat en een duimstok en alle3 de keren 1,67. Mooi haha.

Nu moet ik 69,7 wegen om gezond te zijn en eerst 68.

Maar ik wil nogsteeds 65 als streef behalen, daar maken die paar cm niet voor uit. Maar wel grappig om te weten dat ik ietsje groter ben als ik dacht dús ook minder overgewicht heb haha.

December 28, 2010 om 06:51
Oh hahaha dat scheelt toch 3 centimeter en maar mooi bijna twee kilo :)
dat streef blijft natuurlijk hetzelfde, maar ja toch leuk om te weten :)\

succes lieverd
December 28, 2010 om 14:36
Bedankt voor je berichtje en je tips.
Wat super dat je opeens 3 cm kado hebt gekregen! Dat zou ik ook wel willen!! Maar ik heb mezelf al zoooo vaak laten meten, ben echt niet groter.
Succes met je strijd tegen de kilo's.
:kjol:
December 29, 2010 om 03:40
Hey!

Nou, eigenlijk ben ik niet meer afgevallen maar kom ik weer boven de 57 uit ;) veel is het niet en ik maak me ook geen zorgen, mn omtrekken gaan omlaag das toch wel t belangrijkste :)
Mn kerst was wel gezellig, maar vermoeiend. SOms had ik er geen zin in en eigenlijk ben ik ook wel tegen dat onnodige gevreet opeens, 2e kerstdag heb ik hier thuis gekookt voor wat familie ( niet grootschaig ofzo, we waren met zn 7en incl 2 kleine kinderen) en hoefde echt nauwelijks wat weg te gooien. Heb ik ook nog eens lekker slank kunnen koken hihi.. daarna nog wel 2 koekjes en een zo'n mini magnum op. Daarna had ik ook geen trek meer ofzo maar ik merkte echt wat een effect dat spul op je hoofd heeft, ik had steeds zin om er nóg een te nemen! Heb t niet gedaan maar dat bewijst voor mij maar weer waarom ik het niet meer wou. Maak veel liever zelf iets lekkers!

Jij gaat echt super zeg, en wat grappig dat je toch langer bent! Ik ben trots op je, je goed het zo goed :)

Groetjes!
December 29, 2010 om 05:55
Hey meis, dankjewel voor je berichtje.. Ja het is wel moeilijk, maar ik weet dat dit soort dingen horen bij het houden van huisdieren, maar toch maakt dat het niet makkelijker ofzo.. Ik mis gewoon m'n ventje die lekker bij me komt liggen, dicht tegen me aan en dan af en toe opeens vervelend mn gezicht af gaat likken of over m'n hoofd heen wil lopen.. :-(

Maar bij jou gaat het allemal goed zeg! Nog maar 2 kilo en je zit op gezond gewicht! Wauw, dat is snel gegaan dan.. :-) Heb je ook je maten weer opgemeten of dat niet? Ik wil dat eigenlijk wel weer eens doen, kijken hoeveel verandering. Op de foto's zie je nu niet zoveel verandering meer, ook al zijn er nog wel kilo's vanaf..

Ja, e vanaf 1 januari om de ochtend pilates! Dat zal wennen worden, poeh.. Oh en ik heb mijn mp3 speler gevonden, dus ook maar eens kijken als het aan het dooien is voor het hardlopen!

(sorry voor het chaotische bericht, alles loopt een beetje door elkaar heen nog..)

Xxx Mo
December 29, 2010 om 08:01
Ontzettend knap hoeveel je bent afgevallen
ik weeg nu 82 kilo en wil 70 gaan wegen, en misschien dan nog tot de 68..
Ik ben echt benieuwd hoe je dit voor elkaar hebt gekregen en hoop dat je me misschien een paar tips kunt geven
Vanaf morgen ga ik weer beginnen
Je mag echt trots op jezelf zijn..

Groetjes

Danielle
December 29, 2010 om 11:15
Haha, zomaar 3 cm groter, en dichter bij een gezond gewicht!
Misschien moet ik mezelf ook maar eens opmeten! Hoewel, stel dat ik dan kleiner ben dan ik dacht.. :p

Het is moeilijk geweest, maar ik heb de schoenen volledig kunnen weerstaan. Vandaag passeerde ik weer langs de winkel, en zag dat ze al verkocht waren in mijn maat. Opluchting! Nu mag ik van mezelf een stijltang kopen, goedkoper dan de schoenen én iets wat ik wel nog 'nodig' heb. Want eerlijk, schoenen heb ik genoeg, ik moet alleen dringend een paar naar de schoenmaker brengen :p

Straks vertrek ik weer naar mn vriend, daar staat geen weegschaal, maar ik ga flink gezond eten, en gokken dat ik op 31 december 0,1 kg minder weeg dan nu. Dan heb ik mn streef gehaald! Oudejaar wordt wat moeilijk, want ik heb nog geen idee van wat er gekookt wordt? Maar ach, ik sta mezelf wel wat extra's toe! Geniet jij maar van die friet, als je die gaat halen tenminste ;)
Onbekend
December 29, 2010 om 13:35
Bij mij is het omgekeerd,eigenlijk ben ik net ietske kleinerdan ik altijd dacht ;).
Maar ik pashet niet aan,ofik heb weer meer overgewicht :-p.
Jaja, kerst overleefd!
Beetje aangekomen, maar het s nog te overzien ;)

Prettig eindejaar!
December 29, 2010 om 16:54
Hoi!

Naar aanleiding van jouw blog heb ik mezelf ook maar even herkeurd qua lengte hahaha! En inderdaad, ik blijk ook 2 cm langer! Mijn BMI is nu op 0,52 na gezond (dus 25,52)! Net als jij maakt dit niet uit voor het bepalen van m'n streefgewicht, dat blijft 75, maar het is toch een leuk feitje haha!

Ik wens je alvast een héél fijn, mooi uiteinde en het allerbeste voor 2011.

Liefs!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan